Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba vas ukinuti pleme vam lopovsko,i onda kazu kako narod lozi sta stigne,a tamo sve uhljeb do uhljeba !!!
nema to veze za energoinvestom, vec sa trojkasima izdajnicima
Hvala Trojki na povećanju cijena, njihovim dolaskom sve je poskupilo u tačku, bravo sarajlijice vi ste ih doveli na vlast pa sad ložite gume ili se smrznite
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Deri nam kožu, oleeee!
Pa ja, sto bi ste vi smanjivali dobit, najlakse je da to plate krajnji potrosaci..
hajmo jos malo pocastit pc sa novcem od pdv-a
Energrtska korporacija na nivou države je krucijalni interes svih stanovnika BiH, prema tome ili to ili zavrći ventile pa ko preživi.
Eto ja mislio pojeftinit ce
nije niko kriv sto smo glupi i nemamo pravog vođu i sto blokiramo izgradnju plinovoda prema hrvatskoj,bolje onda od hrvata svakako kupovati nego od smrda
bolje imati dvije rute, nego jednu.
Toplane ne daju da se skines sa njih pa makar bio u dugu i 10 hiljada
Dere nas neka gas firma iz Lukavice, onda nas dere Energoinvest, pa nas dere BeHa gas, pa nas dere Sarajevogas i na kraju jos Toplane ko slag na tortu. Imate li jos koga da uvedete da zaradjuje na ovom narodu, a da vi tamo gomilate svoje preplacene direktore, rodbinu i druge uhljebe. Da ne psujem sad.
U jednom se slažem sa ovima što prepadaju narod,jer trojka nije sposobna da u mnogim kompanijama i ustanovama smijeni ostatke sda,jer ovi se grčevito bore da ostanu na funkcijama makar i na štetu kompanija i građana. Ovakve kao eve iz Energoivesta je trebalo davno smijeniti jer rade sve naopako da bi naštetili trojci.E kad ne znaju da ih smijene neka im to i rade.
Od svega sto si rekao istina je sigurno da "trojka nije sposobna". Sta sve nisu obecavali, a zavrsilo se masovnim poskupljenjima svega i svacega i prebacivanjem para bankrotiranom entitetu na sto nacina.
Obavezno STO HITNIJE smijeniti zaostale male zelene direktore iz svih preduzeca u lancu za plin i naftu. Sve su to sda cinovnici ciji je ISKLJUCIVI zadatak sa poljina da sve komplikuju i rade kontra narada! Izdajnici zeleni Otkazi HITNO zelenim misevima!
Znao sam da će da poskupi. Rade to po starom scenariju. 1.Prvo naprave krizu kao da će nestati plina da uplaše narod. 2.Potom se ko fol dogovore i kriza prodje,to je da obraduju narod. 3.Slijedi obavezno poskupljenje plina. A nas narod će negodovati u sebi,kod svoje kuće,bit će tu i sočnih psovki,neki će zavrsit na lijekovima,neće moći jesti i spavati ali će ipak na kraju biti sretni jer ima plina.
Ja ću početi kaloše ložiti smeće spaljivati čitaj reciklirati, pa nek' onda košarkaš opet uvede par-nepar !!!!!
Ili: ‘Tačno je da će se desiti rast cijena plina’.
nekad svijetski gigant i firma koja je uposljavala toliki narod i a danas nula
Nastavi niz: Sarajevogas, BH Gas, Energoinvest, Sarajevo gas IS, Gazprom... Još da svaka mjesna zajednica formira svoju firmu i da preprodaje gas jer i ovo je malo u radijusu od 5 kilometara.
Prešao na struju, tri puta manja plaćam za grijanje plus pare dajem elektroprivredi a ne Rusima i raznim dobavljačima i jos uštedim i pare ostaju u BiH i kako nije bolje svima?
Koliko vas samo ima u kolu?? fujj