Jass
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
09.03.2023.
Komentari
5192
Komentari korisnika
Realno Zekic je najvece fudbalsko trenersko ime u BIH od 1995 godine! Topla dobrodoslica za Zekica i njegov kompletan tim saradnika! Ima odlicne uslove.i idemo raditi! Bravo za ovaj potez uprave na celu sa Mirvicem!
Medjunarodna politika se upravo vodi ovako! Svuda biti prisutan. Cesto licno kontakt more rjesiti velike probleme! Vremena bivsih politicara koji glavu sakriju u pjesak, nigdje ne idu su davna prosla vremena!
Fadil je atestirani , pravosnazno osudjeni lopov! Tacka! Tsko je Sud rekao, isto kao sto su 2 Suda rekli fa jr u Srebrenici pocinjen genocid! E sad ako cemo osporavati odluke Suda...
Nemoj zahira u Trojku, ali mladi sda svakako su dobro dosli! Na istom su savremenom fonu kao i Trojka!
Treba samo konstatovati da je ovaj pola medo pola coek napao Davida, vozaca f1 a da su mladi sda podrzali tog istog Davida! Potpuno je jasno sta medo predstavlja i da se ni za sta ne pita!
I treba na ove pozicije da budu nasa djeca! A Skoro je bas bio fudbalercina, mozda i najbolji od 1995.godine!
Bravo! Nasa djeca! Tako i treba. Za glavnog trenera je druga stvar! Ovaj novi je najvece trenersko.ime u BIH i u FK Sarajevu od 1995.godine! Bravo jos jednom!
Pa ne mogu kao mali zeleni presjecati vrpcu za 20 m2 trotoara ispred Predsjednistva!
Ovi mali plavi bas dosadni, kao us! Stalno se nesto javljaju, fol pametuju. Moram da imaju ugradjen alarm, cim se pojavi FK Sarajevo zvoni alarm! Mali.ljubomorni.plavi!