Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Struje ima dovoljno..prestanite poklanjati struju Hrvatskoj i Srbiji..
Ma daju po niskim cijenama, ovi tamo prodaju po skupljim. Ozbiljan kriminal u koji niko ne smije uci, rastale se izmedju sebe. SDA, HDZ i EP BiH ucestvuju u tome.
znam za onog iz Londona.... ali me izenadio onaj iz C.Gore...!?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je ona firma što uplati 0,000 KM poreza na dobit? Jeli tako?
Pa zat je moguce da skutori nesto nemaju , sve opljackali , ima ih jedva 200000 u BiH a bi da sve otmu , nista im nedajte , nek im da Milanovic i Vucic
A sad vam je dobra federacija , nisu vam mrske naše pare ? To su pare građana BIH koju oni koji su vas namjestili toliko silno hoce da razvale. Prestanite poklanjati struju Hrvatskoj pa cete je imati dovoljno.
Nista. Nek vam Covic i Hrvatska obezbjede struju. Ili da placate po duploj industrijskoj cijeni a visak para dati u podsticaj domacinstvima koja se griju na alternativnu energiju Inverter klime, pelet, solarni paneli, toplonte pumpe i rijesen problem. Svi u plusu.
prvo nek Zoki pripremi utičnicu a mi će mo mu dati doobar utikač. Nek ga malo prodrma
Ma ne bih ja to, nipošto. Oni prodali struju EU za dobre pare, a sad daj bošnjo struje džabe i još čekaj da ti plate tri mjeseca dok inflacija pojede dug, ma što smo pametni, rodila vas majka.
Eto zadatka gosp. Schmidtu, objediniti dvije elektroprivrede.
Sada vam trebaju Bosnjaci , drzava koju pljujete i sve ostalo . Neka vas EPBiH kupi i imat ce te struju do tada neka vam Covic i UZP pomognu kao i Aluminij Mostar 😉
Pa spojite se u jednu firmu i svi su osigurani.
HR tajkuni izvlace novac iz BiH preko vjetroelektrana, gdje svi mi placamo danak ovom kriminalu. Ista je stvar i sa Bicakcicevim, Tibrinim i slicnim mini hidrocentralama. Samo nije jasno da im sad odgovara nelegitmna struja
A sad vam odjednom treba drzava i vlada FBiH. Pitajte Hrvatsku koja godinama crpi resurse sa HE Livno, dok je ista HR sve sto je u vlasnistvu BiH, a na HR teritoriji konfiskovala i otudjila.
neka nabave iz srbije ili od milanovica
Ali ako vam Elektroprivreda BiH proda struju onda to nece biti legitimna struja nego neka tamo majorizirajuca ?!
pa nek se ujedine te dvije državne elektroprivrede ako misle da jedna drugoj trebaju prodavati struju.
Mjerno mjesto u ep bih je 5,50 km a u ephzhb je 9,00 km a i cijena po kw satu je 20% visa nego u ep bih.
Da vidim jesam li skontao: ja zovem Elektroprivredu i tražim isporuku struje i platiću 90 dana kasnije. Pa recite radije da ste bankrot i proglasite stečaj EP HZHB. Znači očekujete da vas drugi subvencioniraju ili šta?