Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj tuge, mene sramota kako su oni nasmijani sto ovo potpisuju kad da su 200 km potpisali. Jad i cemer.
@ZikuPlavke Jos pazi molim te "kredit" dok se milijarde uzimaju na registracijama, putarinama, gorivu, akcizama. Pametnome dosta.
@ZikuPlavke pa gdje su pare od registracija. U 2019toj preko milion i 65 hiljada registrovanih vozila. U prosjeku svakom registracija 600KM.godisnje.gdje su pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje su pare od akciza?
Gaucos@ u trezoru na sigurnom, a gdje bi bile 🤣🤣🤣🤣
Mogu oni dizati, još malo pod grob, a ko će vraćati, bogzna. Ode sve iz ove vukojebine.
Sad kad Sabit iz Tarčina proda kuću da bi tuda prošo autoput pa drmne milion
Bando gdje su pare od akciza ??
znaci nas novac od akciza ide za vase plate, majku vam
Nece se izgradit do 2050 ovim tempom,jebbo vas 6,9 km,sto ne gradite 20 km odmah
tko god može da bježi iz bosne neka bježi.bosnu pljačkaju i ovaj kredit je pljaćka
I jedna vreca za mog Bakira 😂
Ako za 6,9km treba 140.000,00€ po relativno ravnom terenu, onda od Ivana do Bijelog Polja, uključujući Prenj, onda Evropa nema novca da nam posudi. Treba nam barem10 milijardi eura. Jbt, svako hoće da se ugradi. I Sramota da se uzme malo.
Jestel procital text ne samo naslov!!
Jesu nas preveslali za akcize,nema im traga.Svaka budala može potpisati ugovor o zajmu koji će vračati neko drugi zato se narod masovno iseljava bježeći od ove pošasti.Koliko su se be uračunali po jednom km.
Dobro hoce li neko ovom majmunu celavom i vjecnom ministru finansija objasniti da je puno jefitniji kilometar kad se gradi veliki komad, nego iscijepkano po 7 kilometara? Ali dobro, oni to znaju.
Ne kontam, najnaseljeniji, najravniji, najrazvijeniji dio države, potez od Tuzle do Doboja, ni magistralne puteve nema.
@RaspjevaniSateliti radi se o problemu raspodijele poreza u BiH. Porezi se uplacuju po sistemu katolici iz FBIH 6% od svih uplata poreza u BiH, genocida i zlocina protiv covjecnosti, masovnih grobnica ... tvorevina uplati 21% svih uplata uplacenih za porez u BiH, Bosnjani iz FBiH 73% svih uplata uplacenih kao porezi u BiH. A raspodijela ide po trecinu svakom. I onda Tuzla dobije shipak.
GDJE SU PARE OD AKCIZA
koji licemjeri i prevaranti.. gdje su pare od akciza.. svake godine dizete kredite za ceste,a niste napravili metar auto puta.. imamo najskuplju putarinu u Evropi gdje ide toliki novac bagro neotesana
Haha haha smiju se oni evo para narod ce vratit. Placas putarinu pri registraciji milion vozila registrirani a prosjek putarine otprilike 100 km svake godine. Akcize uvedene za ceste i nema ni feninga od tih para za puteve vec uzimamo kredit. Dabogda propala drzava i nikad se putevi ne napravili majku vam lopovsku.
ja bi na zahtjev bevande odmah dao kredit samo da mi nedolazi i da ga nevidm jer mi njgova faca stoji ispred mene danima jos ovakav balvan sa mindjusom, fuj....