Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šarović veći patriota od svih ovih kojima su usta puna Drzave BiH
Izvozimo piletinu koju provjerava EU revizor i koja mora biti ekstra kvalitete, a kad uvozimo onda moze biti bilo kakva jer je niko ne kontroliše. Tako imamo razne akcije u trznim centrima gdje se 1kg bataka ili krila moze naci za 3 - 3,5 KM.
Izvozi, samo izvozi, prokukurikasmo vise od piletine, ne mogu je ocima vise...
Vijest koja na slici ima meso stoji odma do vijesti u kojoj nas informisete da je poginulom vozacu naredjena obdukcija. To samo moze morbidni k(l)iks.
Mirko Šarović!!!
Ovako će nam na cjevčicu puštat izvoz, da zaustave egzodus...Čim popune kapacitete u rubrici ''sa Balkana gastarbajteri'', moći ćemo svašta izvesti
a dzukcima iz smrdske ne bi trebalo dati dozvolu jer im krmcina iz Laktasa na sve nacin ispira mozak i da je samo rusija prijatelji i nikako eu ili sad.
Sad će se istim kamionom izvoziti zdravo organsko a uvoziti GM bolesno i hormonski tretirano, po istoj cijeni tamo BH prirodno, vamo EU bolesno da po skupoj cijeni hranimo svoju djecu time. Sve uz velike finansijske koristi sprege uvozno izvoznih lobija i naših političkih predstavnika što ih izabrasmo. I vrhunski cinizam na sve to da nam to predstavljaju kao uspjeh Bosne i Hercegovine. Previše je to, čak i za glupe bosance.
Bice isto kao sa mlijekom Hrvati ce prvi na sve moguce nacine blokirati izvoz
BiH izvozi kvalitetno meso a uvozi tuđe smeće koje EU neće.
Piletina nije meso. Bar meni nije.
kad ce BiH poceti izvoziti ljudsko meso u EU i cijelom svijetu, za kanibale.. samo jos to nedostaje..(
Moze piletina ok ..A MILFOVKE nama jelda :D
Napokon koda se kamile izvoze, a pilici na zapadu zatrovani ni kerovima nedaju.
Svaka cast i jos da imaju strucnu i ostalu pomoc politike gdje bi nam kraj bio
sad ce komšije koje inače stalno istiću da su prijatelji bosni, mislim na hrvatsku da stavi kakvu zabranu ili taksu kojom ce ljudima propasti par tona mesa, a mi cemo da kupujemo vindiju i ostala njihova sranja.svaki put su ovo uradili te za mlijeko, te za povrce ovaj put piletina nece biti dobra.
@Gile moja se zove Bosna i Hercegovina, za ostale nisam siguran. Ako među njima ima izuzetaka svaka im čast, mada je mahom više navijanje za CRO nego za BiH.
@karafeka samo nek rokaju manje ce ih biti.
pa ce ko i pelet, prva klasa ce se izvozit a na domacem trzistu ce nastupit nestasica i bice cijena kg piletine 20 KM i to one spricom napunjene...