Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za vile i vikendice direktora i kancelarijskih stranackih stakora se ima...
uvijek.....
Ista gofna ko Sa Gas sve SDAovci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ljudi ko vodi računa o ovome vi ili Energoinvest. Kako neko može reći da nema ovo ili ono a gradjani plaćaju svoje račune. Treba vas sviju s noge na nogu i vaša ebena na štelu zapošljavanja. Ima li iko ovdje normalan.
Ionako ne koristimo gas, u Hercegovini nam ne treba.
koliko vas ima uposlenih,,kolike su vam plate,,direktore jeli tvoje sluzbeno auto registrovano,i zasto ga koristis u privatne svrhe,, prosle godine se hvalise kako se ima para,snizila se cijena gasa,a sad bankrot.. neserite,nema vise kredita od MMF pa sad kradi gdje stignes.. SDA MAFIJO POKREPALI DABOGDA..
Mafijaska drzava. Bosnjo nije u stanju da odrzava mezarja u mjesnim zajednicama a kamo li jedan bh-gas koji je propao od prokletstva. Kurvaluk, lopovluk, javasluk...
Tvoji stručnjaci su sve to racunali, kako samo dođoste u tu situaciju? Ovi sto hoce privatizaciju sta vam je to sto radite vi za sitan novac i šutite vaš je problem. Ovo nije normalno samo sruši,razvali, prodaj i kad ga privatnik nagazi kuku majko, to samo kod nas ima.
N@guzi vas Bisera za sva vremena
Ima se za platu savjetnika Bečarevića sve ostalo nije bitno.
E onda lijepo objasnite šta je vaša svrha i šta radite sa novcem koji uzimate??? Bando razbojnička menadžerska!!!
Gdje SDA udje tu trava ne raste . Sta si napravio Salkiću ,pa tebe i tvoju upravu prvo treba smijeniti.
Ti bi kod Tita već smrdio na banderi
Pa ko koristi papir. Imate racunare.
MENADZERI.
ali je bilo nemilice za plate
u čemu je kvaka, gdje je nastao problem, o sad ste uzimali kajmak od transporta gasa
Imena Salkić, imena... Gdje su prihodi? Je li vrijeme da SIPA malo pročelja papire?