Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dug po kreditima građana 17 milijardi dolara! Povećali kamate na kredite bez centralne banke ali klix šuti o tome. Da nema avaza ne bi ni znao.
To je ona narod dobro živi... a vamo do guše u kreditima.
Da nema avaza nebi zivio u zabludi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodje ti Indijac u tvoju drzavu iz vukojebine, zagadjuje ti okolinu a izvozi svake godine milijardu KM u Indiju, nase ljude drzi na minimalcu.
pa sto su him prodali. Nisu sami znali kako zeljezaru pokrenuti..
Strancima treba prodati i rudnik uglja Raspotoje - Zenica, pa bi vidjeli da li bi svaku platu koju nisu zaradili normom zarađivali blokadom puteva, po sistemu: Narod sažaljiv, rudarima treba sve dati, makar ništa ne iskopali!
Nisu stranci krivi što se desava sa tim firmama godinama političke stranke su izvlačili pare iz ti firmi kad se pokrade sve nema vise onda prodaje kasnije je kriv neko drugi dobro oni znaju da narod drugog krivi .Tako će i sa rudnicima bit ko je napravio milione dugova stranke ubacili privatne firme u rudnike i kradi.te iste neko da preuzme on bi bio kriv ali narod je kos očiju bez ociju i nek jase kad mogu opametite se.
pa ko ce ostati raditi, nema vise od 2500 uposlenih?
Ovog puta Bosnjo nemoj savit leđa, stoj uspravno pred Indijskim okupatorom i traži ono sto sasluzujes i vise. Velika je to povrsina industrijske zone, dovest cemo druge firme al nas ojebine nece ucjenjivati!
treba indijanca istjerat
e baš će ovaj Šatorović da vam riješi problem.Ponoviće par svojih standardnih rečenica i papa.
Neka vrate željezaru!
Najbolji poslodavac u BiH. Plata redovna, godisnji redovan, 2000 prijavljenih na pune plate nema na ruke. Čekanja nece biti kasnite sa vjestima.
Tako ti je to kada prodaš željezaru koja vrijedi milijardu KM za 1 KM
To su te kapitalisticke vrijednosti za koje se glasalo uz nacionalne stranke 18.novembra 1990. Rudari spavate li mirno dok EU najavljuje zabrane termocentrala?
Cigan Indijski u zadnje dvije godine prikazao preko 240 miliona NETO dobiti. To je sto je prikazano, a bog zna kolko su jos izvukli kroz sestrinske firme. I opet im malo i namjerno salju radnike na cekanje da ih pritisnu i nedaju malo povisice. Crkli daboga!
Samo odpustaj. Kad je bio protest protiv loseg zraka isti ti radnici su branili mital i javno prozivali ljude da lazu oko prljavog zraka.
Nek se "ugasi" . Bivsi radnici trebaju najmanje 1000 KM mjesecno da dobijaju narednu godinu od zavoda za zaposljavanje,Tj period dok se ne snadju. Ovdje u 🇺🇸 propadaju preko noci okay ja imam pare od . Indijci 😳
Ovo ne sluti na dobro, men se cini da se oni spremaju da udare katanac. Ne znam da li znate ali vlasnik Mitala je tuzio drzavu BiH i to za ogroman novac. Problematika je u sledecem, BiH nije prva drzava koju je tuzio i svaki spor je dobio na sudu. Neka to klix malo istrazi
to je klix vec objavio
@gooUser onda ok, znaci da je informacija tacna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predstava za javnost nebi da vlada fbih spusti im cijenu i da indijci pokupe vise nasih para, a radi toga ce nama dici cijenu struje. Željezaru je trebalo ugasiti prije 30 godina da ne truju cijeli grad a indijce protjerati.