Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdi li vama nesto? meni bas se osjeti na Scepino dupe ? ono zaudara
@gooUser1583742736 zato što guraš nos gdje mu nije mjesto
Bravo Adisee imate podrsku privrednika i gradjana🇧🇦
Ovaj ima obraza po medijima se pojavljivati nakon objava o silovanjima
@naftalin jel to silio male djevojčice? Ne zove se džaba arap ovic
Sunce izlazi na istoku, a Arapović iz nečije gu.zice
Kako mi se gade ovi botovi. Niko ne komentariše ono o čemu čovjek govori, već koriste razne kvalifikacije kako bi ga a priori ocrnili. Stoka botovska. Arapović priča o zaštiti ekonomije države, zaštiti običnog građanina, a ne botovima je važno koja je stranka, i da li nekome viri iz guzice. Botovskim govnima nije važno što sada ljudi ostaju bez posla, bez primanja, i da će gladovati ako ovo se nastavi još dodatnih mjesec dana.
Direktno bih poručio Konakoviću i njegovim botovima iz NIP i Naše Stranke da su uhljupi koje treba u širokom luku zaobilaziti. Ne treba ih dirati, jer gov... više smrde had ih diraš.
Bravo Adise !!!!!
🍀🍀🍀
Jebote pa ovaj kloc sve zna, jes pametan u pm!
veliki privrednik !
drži se ti šćepine guze
Uzeo pauzu da udahne zraka i opet da se vrati u pakšu od Šćepa. E svaka čadt Bakiru kako im ga šuknu za CIK, jesi Bakire ljiga ali si ih podobro za..bo.
Bravo Adise imate veliku podrsku gradana👏👏👏
Bravo Arapovicu
Gospodin Cast i Postenje! (CCI)
Da povratis kad ga vidis
Nek ti scepo podnosi teret hebo li te on.....
Čudo nije rekao da trebamo biti kao Švicarska...
@šefica mi trebamo biti kao nova gvineja...
Bravo Adise, neko misli i na sirotinju u ovoj državi.
Dobar prijedlog mjera.