Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je granata, bice i plata! Parola iz fabrike u Bugojnu.
Znači, U TOM GRMU LEŽI ZEC. Pametnom dosta
to je ta Bosanska namjenska industrija, nema tu ništa naše sve stranci drže. odatle ide municija za izrael bošnjo pravi za braću palestince
Firma koja dobro posluje i pravi zaradu prodaje se strancu...?????To mozemo samo mi.
To moze samo Trojka.Sjetimo se sta je SDP uradio sa Fabrikom Duhana Sarajevo.Isto ce biti i sa Elektroprivredom i BH Telecomom.
Joj sto mi izvadi zivce ova SDA botina...ostao bez posla u FDS svjedocio svim peripetijama Novalica, raznih sivih eminencija SDA i direktora Edina Mulahasanovica u pljacki FDS i ostavljanju 400 radnickih porodica bez solidnih primanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko stoji iza te firme ?
bravo
Jesu židovi...
Sve ce oktroisana bagra da rasproda ovima sto su im fotelje obezbjedili
Još jedan kretenizam u nizu kretenizama nsših vlada, neovisno od toga tko čini vladu/koaliciju na vlasti.
I zvanično američka kolonijalna firma sa par stotina zaposlenih robova.
Zato su i postavili trojkaše, da mogu kupiti sta im treba. Podanici
Samo IZDAJNICI mogu prodavati nenamjensku industriju. Ne bi me čudilo da iza ove "Američke" firme stoje Srbi ili Hrvati.
DRZI SE AMERA I RADI SVOJ POSAO,TRZISTE ZAGARANTOVANO
americka go.na, toliko o patriotizmu, sa istim tim granatama bice ubijana djeca u Palestini...
Imamo li jos sta za prodati? Dajte sve pod hitno na dobos da okoncamo ovu agoniju i da motamo kablove. Prodajemo sve sto treba i ne treba a sto je najgore prodajemo strancima. Za koju godinu BiH ce izbrisati gumicom sa svjetskih karti nece im trebati oruzje.
Sad poslije ovog velemajstorskog poteza Vlada treba napraviti Tik Tok profil i poceti raditi live-ove jer stvarno ne vidim neku perspektivu za njih u politickom zivotu
Ratovi su pljacka i biznis
Ovo je direktna posljedica šurovanja sa MMF i ERBD. Zaduzivanje do guše u državi koja nema mogucnost da vraca iste dugove. Ovih dana dezerter Forto krebuo u Washington za daljne instrukcije masonske lože. Naravno i ne krije da se Imate javno hvalisanje na njegovom Facebook profilu da ce se susresti sa osobana iz Svjetske Banke broj 1 lihvara na svjetu. O Rs necu da govorim jel tim stopama robstva FBIH grabi. Od namjesnke industrije, ruda i ostalih bogastva sve ce mo predati strancima.
Dok je rata, bit će i plata.
Mogla je to i Hifa uzeti, pa da bosanski kapital skupa sa vladom kontroliše vojnu industriju? Ali oni misle da je mudrije milione sklanjati u USB Switzerland, nego doprinositi stabilnosti i miru zemlje koja te stvorila. I koju uveliko muzu i danas.