Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se Plenkoviccc uvlaci u pakšu Cifutima.hehhehe...
Jedna loša vlast može koštati generacije. Zamilite onda koliko košta loša vlast u kontinuitetu.
Kome ti govoriš da zamišlja ? Pa 30 godina loše vlasti imaš u kontintentu !!! Jesi ti dobro ?
propade ko grcka za sekund
Ovi koji ga podržavaju da kao treba da ih dobije, neka se prisjete da je Agrokor imao ogromne gubitke (prave i lažne) i dugove prema dobavljačima i državi, i da nije bilo nacionalizacije to bi postala ekonomska katastrofa (da ne pričamo o krađi sa predumišljajem) sa desetinama ili stotinama stečajeva i desetinama hiljada ljudi bez posla. Ovako su efekti ublaženi i mnogo toga je spašeno. A da je ostalo Todorićevo, opet ne bi njemu ostalo ništa nego milijarde duga.
Sve si ti u pravu samo si zaboravio jednu bitnu stvar Agrokor je privatna kompanija u privatnom vlasništvu , privatna svojina ne možeš uzimati privatni. Dugovi kakvi su takvi su i oni su privatni
Pa neka naplati kad se HDZ igrao SSSR-a. Proradio u njima onaj komunistički duh kojeg su živjeli do devedesete. Sve demokratija, civilizacija, ali kad su velike pare u igri, glumićemo Sjevernu Koreju. Eto, sad će ih zapad kojem teže naučiti pameti.
Pa realno jesu mu oteli kompaniju. Bukvalno donijeli zakon na brzinu samo da bude legalno oteti i promijeniti vlasnika. I treba da plate debelo.
Auuu bice opet poskupljenja na hrvatskoj rivi 😂
Nikad mi nece biti jasno, da je Hrvatska razbijala Jugoslaviju u kojoj se skoro sve pitala, da bi naglvacke uletjela u drugu zajednicu(EU) gdje se skoro nista ne pita, a evo vidimo koliko je ponizena da joj nekakav strani sud moze oduzeti trecinu godisnjeg budzeta.
790 propadate radi mene,? Ja mislio da ste procvjetali, bas mi je zao sto propadate, mogu li kako pomoci, javite se kad vam dosadi pranje i presvlacenje svapskih baba i mijenjanje usranih carsava, da vas opet vadimo iz ropstva.
Americka pravda funkcionise po principu koliko pravde mozese sebi priustiti. A ovaj ocigledno moze.
Gazi cioniste ! Odpocetka se znalo da su čovjeku smjestili, uostalom politika im je takva !
E vala da hoce dobiti proces
Kad američki sud sudi Hrvatskoj, to je dokaz kolko je HR banana država. I nije džaba u obliku banane
Čović se sam ponudio da isplati dug, da se ne sramoti Hrvatska
Moguće je da su ga pokrali preko suda onakvi isti ko kao on, ali, šta ima sud i sudstvo u americi sa hrvatskim građanima, preduzeća koja su osnovali u hrvatskoj... ako već, postoje međunarodne arbitraže. Šta je amerika, policija, sudija, izvršitelj...kadija te tuži, kadija ti sudi
Vidim minuse, ili je na klixu ambasador USA u BiH, ili ljubitelji USA. Ne vezano za Todorića i hrvatsku, voda ih odnijela oboje. Govorimo o suverenosti neke države, pa tako nama rade, da su Hrvati, Srbi i Bošnjaci normalni, kažu jedan dan da hoće normalnu državu, te da im stranci i OHR ne trebaju, ne bi ih sve tri naroda zajedno mogli istjerati iz BiH, NATO bi nas napao
levat, za pocetak kompanije koje su bili vlasnici agrokora imaju sjediste u Nizozemskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On ce dobit na sudu kada bude debelo stanovnik Mirogoja. A naplata ce ici na neku novu vladu bez HDZ-a. Kakav strategijski potez Plenkija. On je za ove nase sibicare doktor politike u muljaze.
Sedam milijardi razloga da neće da pobjedi !!