Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nadzorni odbor elektroprivrede udara na zdravi razum gradjana kako bi obezbjedio sto vise para za familijarne uhljebe i njihovo tenderisanje. Fadil i Dzindic se prave kao da elektroprivreda ne postoji vec samo smisljaju nacin kako od gradjana uzet jos vise novca.
Moze jos par godina dok se svi ovi mladji ne ispale vani jer tada ce jedino uhljebi placati struju, a penzioneri ce svakako preci na svijece i tranzistore.
Ovo je klix stara vijest. Odnos valute je drasticno promijenjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo znaci da je Erdogan uspio? Znaci uspjesna drzava je kad ti gradjani rade za dzaba i svi dolaze da se okoriste sa tim?
Gradjani rade za koru hljeba, a stranci ti pokupuju sve. Prvo krenu obicni ljudi, opustose shopping centre, onda za njima srednja klasa poneku nekretninu na sebe, a onda se dovuku bogatasi i ostalo sto vrijede na sebe prebace. Dok trepnes dvije trecine zemlje u gruntu na strance glase 😁😁
BIMDDC201201 to je tako u državicama koje nemaju zaliha ni 10% da podmire građane već žive od uvoza. Turska ne zna šta će sa svojim proizvodima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turska je otac svima sto se tice vlastite proizvodnje. Kad mi neko krene sa pricom pa oni radi za 260 dolara pa radi i narod u BiH ali je razilka u tome sto u Turskoj njihovi proizvodi su bagatela od brasna, ulja, slatkisa i ostalih namirnica dok kod nas kad kupis ulje i brasno bankrotiras. Pustite vi Tursku, znaju oni sta rade.
Zaboravili ste i nas Bosance 😂😂😂
Hehe znaju turci sta rade kao inflacija a navlace strance da trose onda ce dici kamate jos malo turci stari trgovci hajmo reci i lopovi tesko da oni tek tako propadnu
😂😂😂
Ti bi prodavao vise po jeftinijoj cijeni ... zdrobio se radeci da malo zaradis ....pa jbt Alan Ford ti li si ... Bitno je koliko mogu gradjani Turske da sebi priuste ... a mogu izgleda da glabaju ...
Mrsh
To je i bio cilj , da se namame strani investitori
Najgori su ovi naši levati koji kupuju stanove u Turskoj! Izgleda nisu čuli za izreku: ako nemaš pojma šta je dobro onda vidi šta je skupo!
Kupis stan sa pogledom recimo na Bosfor, jeftino, i to ti lose?
I onda te neki pakaš proglasi špijunom od Gulena i brkicini te uhapse i otmu ti stan. Samo Europa brate ili naše govorno područje.
Misli Erdopropast: Ajte ovbamo sve badave, mozda je to neka vrsta strategije, ako bog da, vidite ljudi ima i gorih politicara
Sve sultan smišljeno radi.
Dobila 1150lira za 100e,a kurs1:14,slabo se devize rade,ko 90tih u ex-yu
nemojte molim vas. naši mediji samo prenose "ekonomske uspjehe turske." tj. ono što erdogan izjavi, to je 1/1 tačno. porazgovarajte s ljudima koji žive u turskoj pa ćete čuti pravo stanje.
Evo ja prije 3 dana iz turske. Čak ni 1% se ne prenosi turskog uspjeha. Nego ti idi sam pa se uvjeri, nema bogatije države u Evropi po proizvodnji životnih potrebština.
Vratit ce nju brko
Ma nema Erdogan pojma hahaha
Pa i konvertebilna marka je stabilnija. Turci je već koriste kao devize. Inflacija će srušiti sadašnju vlast. Erdoan je već počeo napadati na vlast u Istanbulu da su teroristi i slično... Jer kad je bilo bolje njegova stranka je dva puta izgubila na izborima, a tek sad... Turci nisu Rusi a ni Erdoan Putin.
Konvertabilna marka je stabila jer je povezana sa eurom i ima garant EU inace bih bila bezvrijedna kao dinar 91 gd
„Inace biH“ wtf!?!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)