Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da pola ovih uvjeta novinari jednostavno izmisle. Kad vas google pita kakvo je vrijeme vani... vi ne smijete reci kakvo je, nego procitati misli onome ko pita, jer takav je google, on vas jebe u mozak i cini da se osjecate nedovoljno pametnim.
Naravno da u Google-u ima sve na dohvat ruke, i da se oni trude da im tako i bude, kako bi ih zadrzali sto vise na poslu, i smanjili boravak van kompleksa ,tj kuci. Upravo zbog svih ovih stvari koje tu ljudi imaju, vecina njih duze ostaje tu da radi, neki cak kuci i ne idu, vec spavaju na poslu. To i jest krajnji cilj kompanije - da radis ko konj, non stop.
Jabuka je cudo :)
al kenjaju ovi iz gugla
potrebna je preporuka od radoncica
...glup sam ko noć, i večero bi ćevape...jesam primljen? :)
Posao iz snova u BiH je radno mjesto,bilo kakvo radno mjesto,moze i na crno.
Ne zaboravite: Bil Gares je u garazi zapoceo karijeru.....
nije stvar u garaži nego u državi u kojoj je garaža.
ko ti je taj Gares?
Osnovna škola i vozačka.
Price o poslu u Google-u su prenapuhane, ima mnogo boljih firmi sa boljim uslovima i boljim platama ali se o njima nikada ne pise -.- Google je izvikan bas kao sto je bila i Coca Cola kad je tek dosla u BiH
IQ u minusu :D heheh
Uvjerenje o nekažnjavanju
Jedno od pitanja na razgovoru za posao je i: “Šta ćemo večerati?” Može biti da je taj baš "lider", ali da ne uživa u jelu pa mu je nebitno šta će jesti.
štela?
ševa?
Imam genetske predispozicije za posao u Google! Please call me at this number +387 62 GOOGLE :-)
a jel imas velik ***?