Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar jos neko vjeruje dodikus osim sanje vulic ?
Ostat ce im P.M. za 750 KM da radi. Sve jarane pobjeze u Austriju i Svabiju. Bolje 2 struce na suncu nego da gledaju ko ce im udjelit hljeba.
Nema veze ba, doće im radnici iz Bangladeša, Nepala i Pakistana, isto k'o i kod nas. Pa jednog dana kad ih bude dovoljno ima i oni da se uzje6u i traže da budu konstitutivni.
Jel mozemo smanjiti maksimalac?
Baš dodu boli k... za minimalac.
Jel vidi neko poveznicu izmedju Vojina Mijatovica i Dodika, obojica obecavala isti iznos i obojica slagala, malo se dogovorili da se zaebavaju s rajom
Nek bude 900 KM,opet napredak neki,Mada je jadno sve to,pitam ja koliko će biti kod nas u federaciji, se sigurno manje nego u RS.Zato ko god može nek napušta ovaj tamni vilajet.
Nece ni u fbih
Nije to Dodikova zelja to je njegov populizam,on im ne bi dao ni 500KM..Svi politicari su i sami privatnici i radnike gledaju kao robove..
Čak i doDick laže manje od trojke 😂 Gdje je nama obećani minimalac od 1000KM ?
Smijesno samo lazu ljude nista od ljepseg zivota samo teglite nije problem
Sretan 9 januar siromasnom narodu RS. Bitan je nacionalizam i umrijet za entitet od gladi
Доказ да је ткз. БиХ пропалитет, неоджрив пројекат, колонија са "високим" татицом који у 21. маше прутићем, а највише по буљи добијају они који би кмечањем да га приволе да друге туче. Мирна дисолуција је најбоља солуција. Ткз. БиХ је од Бога проклета.
tzv rep cetnickosumska, hej 750km minimalac🤣🤣🤣🤡sumari
Kako u RS u cetvrtak 28 12 donose odluku o minimalnoj i vec od 01.01 2024 ce biti na snazi a u Federaciji treba 6 mjeseci za softvere itd i razumijem sa bi u federaciji trebali da budi manji doprinosi ali pored 60% zaposlenih na budzegu po kancelarijama zar je moguce da niko pojma o svom poslu nema a ocito da je moguce
Ostat ce im P.M. za 750 KM da radi. Sve jarane pobjeze u Austriju i Svabiju.
Bice 500km
Sanjaj te dalje 😇
Bas me cudi,inace dodo samo istinu govori
Populisti nemaju nikakav realan plan niti ozbiljne mehanizme kako ga postići. Da bi minimalna plata bila 1050 KM prethodnom moraš to omogućiti onome ko mukotrpno radi i stalno bori na tržištu i sa ovakvom pokvarenom vlašću. A on kaže da će pomoći privrednicima koji budu podnosili štetu zbog toga.