Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja iz izlaganja ovog Ljubića skontah da je problem ući iz Hrvatske (EU, Šengen) u BiH, a ne obratno? 😁
Pa rvacka granicna policija je uvijek bila problem sta je tu nejasno i kad ulazis i izlazis. Toliko mrznje u ljudima prema strancima ne postoji nigdje.
Pa kad udje valjda treba i nazad ili u tebe ne izlazi 😁
Turisti su uglavnom iz Poljske,Italije,Francuske i Njemačke.... Nikakvih problema na granicama nece biti niti dužeg zadržavanja .... Evo od kako su u šengenu otišao sam barem 10 puta u Imotski ili Metković i sve je kao i prije
Ne očekuje Međugorje turiste nego hodočasnike. Ovakve portale bi trebalo zabraniti jer samo širite mržnju i netrpeljivosti.
Jedini problem na granici pri ulasku u Hrvatsku imaju ljudi iz BiH koji nemaju Hrvatsku putovnicu jer ih kontrolisu,izvode jednog po jednog iz autobusa dok autobusi iz inostranstva prolaze bez problema i ja nikada nisam vidio da su ti putnici ikada izvedeni vani na ulazu u BiH,znaci na prolasu ka Medjugorju,osim uobicajenog cekanja ako je guzva.
Glavno pitanje nije hoće li granica s Hrvatskom biti problem, nego hoće li ijedno noćenje biti otkucano kroz fiskalnu kasu. Evo i da odgovorim, nece.
Pa nek čekaju. Ne nosi ih Ljubić na leđima 😅
Hoce li biti uplacena I jedna marka poreza?
Tooo
Sad kmece a kad je trebalo ukinut vize Saudicima u toku ljetne sezone sta ono bi?
Sad kmece a kad je trebalo ukinut vize Saudicima u toku ljetne sesone. Samo pitam sta ono bi?
Kakve gluposti čovjek reče... Ne može Hrvatska ništa riješiti sa Bosnom i Hercegovinom što izlazi iz okvira i pravila EU i šengenskog sporazuma... Znači, bolje da neki šute umjesto što izgovore mnogo besmislica... Šutna - Zlatna...
Koje su to milijarde
Hoće li se nekome ukazati i fiskalni račun za vrijeme boravka?
Što se tice BiH sta god je vezano za Hrvatsku je problem,po bilo kojem pitanju jer Bosancerose susjedi "obožavaju".
o cemu vi pricate? ovi gosti dolaze avionima!!!! kakava granica sa HR? Preko Dubrovnika i Splita, to je vec druga prica... i "zna se" o cemu se tu radi
Slušao sam neki dan komentar da se Crna Gospa pojavila u Pruscu, neznam dali je to istina.
Jel papa potvrdio ?