Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA, SDA demokratija...
SDA=budžet i islam
PDA PDA je u Banovićima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Borac je zaposljavao daleko vise od 400 radnika, firma koja je proizvodila najkvalitetniju odjecu za izvoz i domace trziste. Zanimljivo da ne pominju ko je privatizovao. Kukic Mirsad dok je bio SDA privatizovao, ppkupili masine u kamione i rasprodali a objekat je Kukicev kao jos nekoliko objekata koke su oteli od drzave i radnika kao Helios, FGO, Masinoremont, Elwktroremont itd sve po hiljadu radnika uposljavale.
@Kalambur2 potpis
SDA je u tom gradu jedina vladala cijelo vrijeme potpuna vlast i razvalili grad i sve moguce firme samo rudnik ostavili naravno Kukicu u ruke. Grad je prljav, neuredan, zapusten, unisten, stanovnika skoro da i nema sve su otjerali hiljadama ljudi. U tom gradu SDA je imala batinase koji su na vrata dolazili ko ne glasa za SDA, prebili su ratnog invalida bez noge jedva prezivio, prijetnje, batine, ucjene itd itd grad zlotvora
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Njemci kad dodju u Bih ne razumiju kako je moguce da je sve zapušteno i da ne rade firme. Ne možeš ljudima objasniti, nikako da ukapiraju da je to izvodivo.
Travnički kombinat BORAC,u čijem sastavu su bili i pogoni u Banovićima i Zenici se nigdje ne spominje već više od 15 godina,otkupila ga zelena mafija za mizernu cijenu i sad gospodari pokretnom i nepokretnom imovinom kao i životima ljudi koji su bili zaposlenici kombinata.SDA na djelu!
Mnoge su firme kod nas tako kupljene za marku. Lopovi su to, oni ce dati za firmu 3, 5, 7 miliona maraka ako znaju da sredstva za rad i staro zeljezo mogu prodati i vratiti ulozeni novac a pored toga jos koji milion i profitirati. Jednostvana je to trgovina kao i u svemu, prodavao paprike ili firmu princip je isti ali nesto "formalniji" kod ovog drugog. Ovome su kumovali nasi prethodni sastavi vlada.
Tri fabrike i 12 direktora koji su to privatizirali Borac kaze dovoljno o njegovoj sudbini...... nazalost....
12 direktora? Što me ne čudi?
SRAMNO!!!! Svi vi koji od vrijednih radnika napraviste socijalne slucajeve dabogda sami postali SOCIJALNI SLUCAJEVI!!!! AMIN!
nisu se trebali ratovi voditi ne bi bilo onoliko ubijenih i nevino stradalih osoba samo su trebali dati sda vlast oni bi nas bez i jednog metka dokrajcili svega cega se dohvate uniste
tovam je sve omogucila vasa dovna i predivna sda pa vi i dalje glasajte za sda ipak nisu nas do kraja unistili treba toj kriminalnoj gospodi omoguciti da nas uniste
Kuko satro i izmuzo😂...
Sarajevo puno papaka sa strane i zato nam je vako u gradu, realno.
ja nikako ne mogu da se načudim tim bolesnim "ljudima" koji su u stanju uništiti firmu, uništiti radna mjesta, uništiti sve što imalo vrijedi, a sve zarad ličnog profita. Koliko ljudi, porodica ti dovedeš do prosjačkog štapa... Kako neko može mirno spavati, a da ga ne grize savjest?! Šta se nalazi u glavama tih bolesnika?!
Sta se nalazi u glavama tih bolesnika? Novac Novac,Novac Moc samo daj meni pa opet daj meni a otali ko im jebe mater kad neznaju sebi.
Kao sve u Bosni ,mafijasko visenacionalna mafija,koja je dosla na vlast ratom.
Kukić Mirsad je opljačkao sve u Banovićima. Vrhunac mu je prevare bio prije pola godine i sada je u silaznoj putanji. Zadnja prevara mu je proizvođač sećija koji postaje biznismen i pravi tržni centar i kupuje Helios. Beta centar i Helios su ustvari vlasništvo malog vođe a Bego je maskota
@MrziteljPDA. Vjerovatno mislis na firmu za proizvodnju namjestaja "Beg-promet" pored magistrale prema Krivaji? Koji ima 8 radnika prijavljenih dok ostali rade ma crno godinama, stalno napustaju zbog izrabljavanja, plata nekima je nevjerovatnih 370 KM na ruke on BMW X6 vozi i nikada inspekcije nema. Helios kupio nacelnik mu pomogao da ne bi Bingo pilice uzgajao u Heliosu.
@MrziteljPDA Zaboravili ste da navedete da je rudnik kukicu za svaku proizvedenu tonu uglja placao po 1KM (premija). A proizvede se preko 1 500 000 tona godisnje. Sve po zakonu.
Sta sam vremena tu provodio u obdanistu :(.
@sef_mafije kod kuke?
SDA je unistila ovu drzavu i narod na nacin na koji agresori nisu uspjeli za vrijeme rata.