Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo moja i onu Titini stubovi oko željezničke i tuneli na ciglanama počeli da se raspadaju, ni njih niste bili u stanju spasiti i završiti plan ceste Drinske do koševa.
Noooroood znooooo!
Gradski autoput je početak autoputa Sarajevo-Višegrad za koji su se Turci ponudili da će ga finansirati..inače izuzetno bitan put za Sarajevo i BiH koji nas povezuje sa Sandžakom, Srbijom, Crnom Gorom, Kosovom, Albanijom, Makedonijom, Turskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juzna longitudinala - nezavrsena godinama (spornu zgradu rusite 10 godina) Sjeverna longitudinala - nezavrsena godinama 0 transverzala - 300 metara ceste niste godinama u stanju da zavrsite Prva transverzala - godinu dana 100 metara radite u Halida Kajtaza, onaj dio na Šipu dvije godine IX transverzala - godinama stoji nezavrseno XII transverzala - godinama najavljujete pocetak radova Itd. itd.
I to sve radio mafijaski EA
Pocnite zaboga, radite i pravite ebite se samo da konacno to ugleda svjetlo dana...
Jedina prava raznolikost sto nam je ostala u SA jeste da je grad dijelom urbanog i dijelom ruralnog tipa. Polu-grad, polu-selendra, jedinstvena aktrakcija za turiste.
Ako neko ima kakvu šupu na trasi, trebaće cca 10 godina da se riješi eksproprijacija. 🙄
aha a gradnja će trajati 60 godina
Laži laži me ti to radiš najbolje!
Ubrzavaju, a na željezničkoj stanici nisu ništa uradili ima 2 mjeseca
ima li koja lopata asfalta za nas iz tk? prije mjesec dana mijenjo kugle i stabilizatore i eno opet mo nesto klepece
Ovo je baš javni interes za Mostar, Konjic,..., idite u pizdu materinu. Završavaj autoput, cijeli svijet nam se smije.
Pa dokle više ljudi
KOJE GODINE
koja suplja pa po ovome planira se vijadukt preko pola starog grada...
Joj šuplje majko moja. Sad se federalna vlada petlja u koridor kroz grad, a u zenici im zaobilaznica stoji gotova i neupotrebljiva
stvarno gnusno i bezobrazno..svi mi smo vrtić, a oni ko vaspitači..pa dokle? nemojte nas radovati, hvala. bilo je dosta
ahahahahaasaasaaaa...jek to bojler proradio..oh..pa to je topla voda...braaavooo!!!! do 2064..100%
Opet se hvalite malim dužinama, pa to je isto da sad ja na sav glas govorim kolišni mi je...