Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Sarajlije isto tako, evo već preko 20 godina ''rušimo'' jednu zgradu koja se popriječila na trasi jedne longitudinale na koojj se otprilike završi oko 600 m ulice svakih 3-4 godine. Po ovoj računici i ovi naši (SDA/HDZ/SNSD/) će nas izvući iz mraka ''srednjeg vijea'' negdje 3.245 godine ad.
Šta ima SNSD sa Fekalistanom?!
Sve ce ovo cekati SDA novu predizbornu kampanju
Hahaha. 100%
Isti su oni svi, samo sto ovi zaposljavaju svoje a ovi svoje, podijeljeni smo po svemu, po strankama po dzematima, po bojama, po vjerama....ali narod je gori od njih
nikada ovaj tunel se neće probiti, za obnovu vranduka koji već probijen treba 18 mjeseci, za ovaj možda duge godine....
tri lika sa rukama u dzepovima i parkiran bager koji ne moze nista po ovom mrazu i snijegu, pripreme u toku NOT
Sad ce Istocnjaci lakse iz Sarajeva do svojih vikendica u IB u
O i u Govnazdu grade tunel. Jel to za odvod govana ili...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Hebo te gorazde rijesite guzvu po Sarajevu pa onda dalje. U Vogoscu poslije 16:00 treba to sat i po da dodjes.
.... pa eto , lijepo ! .... neka istočnjaka ....! 😒
A i do Foče 😜
Ih sad kad SDA budzetlije budu mogli svaki dan kuci... Pa stanove napune kurvama, a zeni kazu da kasne jer je guzva u tunelu pa moraju okolo... Nece ni jedan salter u kantonu raditi iza podne.
Praviti tunel jer skracuje vrijeme putovanja za 45 minuta????? Maaaa ovo nema ni u Tunguziji !
Gorazde...grad ponosnih,hrabrih i pametnih ljudi.Ovaj tunel je trebao biti napravljen prije dvadeset godina.
Za početak su postavili brdo koje će trebati probušiti.
Euroasfalt - postavlja MINISTRE saobraćaja Euroasfalt - postavlja DIREKTORE - Ceste i Autoceste Euroasfalt - piše TENDERE Euroasfalt - GRADI bez Vaše SAGLASNOSTI i sa Višim novcima koje još niste zaradili( Kredite će vraćati i Vaši UNUCI ) SDA i Euroasfalt su vaši POUZDANI PARTNERI !!!
Prvi tunel van Sarajeva se počinje graditi od rata, sve pohvale za državu, biće to abd za koju godinu gotovo, akcize su urodile plodom
@fabrikaAstra ima i karaula samo sto ovaj nije dalje mako iz svog sela :)
Objektivni klix zasto nema ni jedne vijesti o godisnjici zlocina armije BiH u mjestu Dusina koji su pocinili bosanski patrioti na celu sa patriotom, koji je licno ubio covjeka, Šerifom Patkovicem, ili je to samo jedan opet sporadican incident za koji niko nije odgovarao?