Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nam svakako i pod hitno treba ako ništa drugo onda radi teških NATO aviona koji ce dolaziti sa opremom.
Jel to prosiruju za buduce jezero 🤣🤣🤣🤣
Više arapi dolaze kod vas, zašto ? Sta misliš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
napraviti dva aerodroma, u visokom za niskobudgetne
Taxi do Sarajeva bi te dosao ko da si biznis klasom isao
Nemamo dovoljno letova uopšte ni za ovaj. O kojim niskobudžetnim pričamo? Jučer nam je jedan "niskobudžetni" otkazao. Mene let do Malmö koštao cca 400 KM (s koferom) -- niskobudžetni, a let do Istanbula (s koferom) isto toliko -- regularni. Kada budemo ko Istanbul, Pariz i drugi svjetski gradovi, onda neka dijele na velike i niskobudžetne aerodrome. A to je nikad :D
Je*o lud zbunjenog ovdje, jedni hoće jezero drugi proširuju aerodrom a sve s leđa građana sve se radi NAŠIM novcem.
Nije staza nego pista :)
Sta ce biti sa mocvarom ?
Zatvaraj taj nerentabilni kotlinski Aerodrom pod hitno I pravi novi moderan sa dvije piste van grada. Nije ovo 1930 godina kada su letjeli drveni trokrilni avioni sa brzinom od 250 km/h. Sramota za Sarajevo
Da hoce Dragi Allah dati da dočekam taj dan da ima direktan let is Saint Louis-a za Sarajevo, preko 65,000 Bosanaca i Hercegovaca sanja o tome. A i za Sarajevo je prilika koja se ne ispušta! Ima da to dolari dolaze češće umjesto u Meksiko i Dominikansku Republiku.
Malo mi nije jasno, da mogu slijetati i veci avioni? Pa zar nije natovareni Antonov, najveci avion na svijtu, bez problema sletio ja mislim 2018 godine, bez problema?
Jeste, ali ima nekih para da se operu...
SDA treba ukinuti skroz...
Joj kad nas 600 Bosanaca sjedne u jedan avion iz Amerike, ahhaha
Zaplakao Kapidžo, SDA bot.
Produžiti će se za potrebe Američke Vojske, ne mogu oni sletiti u Sarajevo. Treba pista duga i široka za teške teretne avione kojima je potrebno dugo vremena da razviju brzinu uzlijetanja i zaustavljanja..
Da mi je znati na kojiu stranu cete je produziti, 100 metara prema ilidzanskoj cesti, ili 300 m prema nazi butmir
Kantonalni zavod je POSJEDNIK, a ne VLASNIK. Koja je onda osnova isplate ako se u jednom momentu javi vlasnik parcele? Mozda prvo konsultovati pravnike oko nevaznih stvari.
Napraviti jezero na Butmiru ali uz rijeku Željeznicu, da bude super mjesto za rekreaciju a i da se konačno urede obje obale.
Konacno nest pametno, pa samo u USA zivi preko 100.000 BiH gradjana, a tu je i Kanada
Taman da se produzi do Hifine pumpe, da opasnost za eksploziju bude sto veca...
Nisam hejter Hife kao pojedini, al fakat je debil ko god je dozvoli, a i pomislio izgradnju benzinse na ruti kuda najvise aviona prolazi u drzavi, ako ce bit gdje belaj bit ce ondje, a likovi hladno benzinsku stavili, ko da je parking za bicikla