gooUser1648325156
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
26.03.2022.
Komentari
17
Komentari korisnika
A ja sve bila sa kokuzima i stipsama! I da me se sjete u testamentu ne bi se ovajdila.
“ zeljaste biljne materije” … špinat, blitva ili marihuana 😂? Jel’ šta miriše? Ili su prehlađeni policajci?
-Bio sa udovicom umrlog brata nešto prije svog razvoda… ali za se ne sudi. -Oružje može da legalno kupi samo onaj koji nije koristio droge … u suprotnom je napravio veliki prekršaj u USA (potpisao lažnu izjavu). -Za neplaćanje poreza od 1,5 miliona će biti odvojeno suđenje (ako se ne varam).
A za grupu (bogatih) studenata koji su se slikali sa podignutim desnim rukama u nacističkom stilu - ništa! Kažu “sloboda izražavanja”!
Niko ne pljuje po zemlji - nego po korumpiaranim političarima, korumpiranim doktorima, korumpiranoj policiji i sudstvu … itd. Da ne zaboravim glomazni državni aparat, koji neumorno prazni budžet - budžet zasnovan na otimačini od onih koji rintaju po čitav dan.
Originalna verzija je bolja. Rundek se loše snalazi sa francuskim - ne kapiram ga. Mladi bolje izgovara, ali opet nešto nedostaje. (Govorim francuski svaki dan.)
https://www.euronews.com/2023/07/07/racist-or-revolutionary-is-alexei-navalny-who-many-westerners-think-he-is
Komunikacija… ja pričala, traźila pomoć, ali on nije htio ni da čuje. Nije pomagao oko djece, nije pomagao oko kuće - a traži skuhano, oprano, pun frižider. Otkako sam ga ostavila, napredovala sam na poslu, djeca se osamostalila - viđam rođake i prijatelje - i dobro mi je! Otresla se tereta!
Prilično je jasno: zemlje koje podržavaju/finansiraju Izrael - istovremeno obustavijaju finansiranje za UNRWA-u, koja koliko-toliko pomaže palestince. Šta bi bilo da su pomoć dobili oni koji su napali Srebrenicu - a da je tada UN-u na terenu uskraćena podrška i finansiranje?
Evo jedan ženski komentar. Kad živiš sa nekim 20+ godina, slabo ide priča o fetišima. Da se malo “opustimo”, kupimo mi dobro vino… i malo po malo, hajd’ da probamo ovo, pa ono - nikad bolje! Djeca se osamostalila (otišli od kuće), mi se opustili - i podmladili: niko nam ne bi dao po 55 ;-)