Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem novinarima sa obidju kancelarije Vrhovnog suda i poslikaju, pogotovo ovoj sitnoj buraniji i vide uslove u kojima radi "najvidi zalbeni sud u FBiH". Pranje para nova fasada , a izbacili nove klime i radiatore da bi ubacili nekakva katastrofalna puhala. Uzas
vala mogla je ljepša i modernija fasada da bude. Ova banana žuta je prevaziđena prije 100 godina, ili je pak u skladu sa sudstvom.
Sad cekamo osobe koje su isarale pola grada napravivsi od njega ruglo da pokazu svoju "umjetnost". Potpisuju se kao: GROF BURKE, FUTHE, PBR, PDF. Izvinjavam se ostalim koje sam ecentualno izostavio. Takvim spodobama polomiti po desetak rebara i poslati na prisilni rad barem 10 godina. I to tako da kada stane raditi prebiti ga kao macku i tako dok ne crkne. Njihovu "umjetnost" imamo priliku gledati posvuda po gradu.
Mislite bolji uslovi za nerad? Prejadno. Bolje da su u obdaništa uložili.
Još samo da počnu raditi
Najveci politički uhljebi s malo staza iz struke, alkosi i neradnici se nalaze u ovoj zgradi.
A parking ispred niste otvorili? PvM neradnička. To su institucije neznanja i nepravde a ne pravde! HDZ to vodi barem 20 godina...... Pametnom dosta. Sjeća li se ko one što se gola skidala i sunčala u kancelariji?
Ceremonija radi obnove fasade.🤦‍♂️
Radi OBNOVE ZGRADE!!! De mi reci Sta je Zenica zadnje obnovila? Ili Mostar?
Samo da ne vrate one odvratne klime na fasadu