Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad se zapitam jesmo li mi na T.K. u opšte u BiH jer kod nas se od ovih puteva ništa ne gradi godinama samo od Sarajeva i dole po Hercegovini malo oko Zenice i to je to...
Najgori put u drzavi je u TK sa sigurnoscu mogu reci.
Koliko je lepa ova Hercegovina....
Pogledajte IZVOĐAČE i NADZOR !!! Kako BRAĆA(SDA i HDZ) djele poslove po NACIONALNOM KLJUČU !!!
Ako RS zatvori sjever BiH ostaje Hercegovina,Zapadna Bosna i Dalmacija, na putu ka Evropi za Federaciju BiH
koje firme bolje grade autoputeve u BIH, hrvatske ili bošnjačke?
Ko da grade Kineski zid a o dinamici da ne raspravljamo.Autoceste FBiH velika nula.Prdite vodom.
hoce li ko odgovarati za te decenije sto cekamo...naravno da nece posto smo stoka suti i trpi narod
U Hercegovini rade, samo TZ i SBK nista.
I kad ce biti gotova ova obilaznica, vec suvise dugo cekamo, pa smo postali malo nestrplivi. Sve lot po lot, a migdje kraja i pustanje u promet. Izdangubi se od Vrapcica do izlaza iz Mo u sezoni i sat vremena
Ne bih da hejtam, ali, kaze duzina obilaznice 14 km, od toga je od rotora do vijadukta 7 km, a sama dionica vijadukta je 1500 metara, a radovi se izvode na dionici od 200 metara sa vijaduktom. E onda skontas zasto smo posljednja zemlja u Evropi - u svemu.
ma de ba ljudi BOsna se gradi to nije normalno
Pročitajte tekst prije nego nspišete komentar jer NE RADI SE O KORIDORU 5C nego o lokalnoj obilaznici kojom se rasterećuje saobraćaj u zapadnom dijelu Mostara i prebacuje na M17 u istočnom dijelu grada.
Prebacuje se samo jedan dio. Sa M17 sa sjevera će se prema zapadnoj Hercegovini opet ići kroz Mostar. Jedino oni koji s juga idu u zap. Hercegovinu neće morati ići kroz Mostar. Ako neće.
Jest se ovaj Hering razbaco. Mislim da imaju više projekata nego zaposlenih. Zato ni jedan rok nisuvi ne mogu ispoštovat. Tunel Čaklovići u Tuzli rade pola god, probili rokove a nema 200 met.
Rasteretiti saobraćaj u Mostaru??? Pa po ovome samo se prebacuje u istočni dio grada spajanjem na M17. Zapadni dio se rasterećuje. Magistrala M17 prolazi kroz istočni dio Mostara, a već je i onako zagušena.
Ide se i sa juga, ne samo sa sjevera. Ko ide s juga ne mora kroz Mostar u zapadnu Hercegovinu.
kod nas na tk jedino sto je uradjena petlja sicki brod a i ona do kraja nije dovrsena. dvije trake na petlji pa 20 metara jedna traka pa opet 2 trake prema tz
Kod nas što se započne u jednoj generaciji, ni unuče mu ne dočeka!
Ugledajte se malo na Srbe. Posto mi napravimo bolnicu za cetri meseca. Vi za cetri meseca ne mozete da napravite kokosinjac.
Kod nas što se započne u jednoj generaciji, ni um