Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isplativost nije upitna. Sve pare od autoputa ce uzimati Hrvatska. I neka. Jer su BiH vlasti imbecili
Prvo, ne vjerujem da će Hrvatska graditi dalje od Dubrovnika, do Crne Gore..muslim da je to nemoguće bez ulaska u BiH. Drugo, mi zrebamo privući saobraćaj od CG na koridor Vc, a to možemo napraviti samo izgradnjom veze do Počitelja kako je i zamišljeno
Možda je moguće, al to nije toliko ni bitno..važnost ovog kraka od Počitelja do CG je da se saobraćaj usmjeri preko BiH, odnosno cijelićog 5c, a ne da se nešto malo zaradi od Trebinja do Bijače
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmakli ljudi 100 godina od ove kaljuže. Čim uđeš u Hr, drugačiji zrak.
Mislim ono...stavljati naše i hrvatske političare u isti nazivnik po pitanju sposobnosti lobiranja je po meni krivično djelo. 99,99% ode gdje kaže Hrvatska i mislim da je bolje da odmah lovu (ako išta imamo)prebacimo gdje drugo. Napraviti koju pločicu, vrtić i tako...to je naš domet realno.
Komsic reko da ce lec pod bagere
Kosovo ima vise autoputa od BiH…Kosovo i BiH jedine nemaju osvojenu medalju na OI,Kosovo i BiH jedine nemaju svoju aviokompaniju,Kosovo i BiH jedine nemaju stadiona da valja…itd….
Ne isplati se nijedan pojedinačno, a kamoli oba. Novi Ljubinje Stolac je sasvim dovoljan za saobraćaj. Uz jedan tunel prema Popovom (skrati se put skoro 10 km), dovoljan je sve do Trebinja. Obje dionice brze, prave, može se preticati. Jedino se Čapljina Stolac može nešto napraviti jer ide kroz prenaseljeno.
Dobro je onaj reko,umjesto kapitalizma dobili smo drzavnu korupcija.
Ma to treba komsic zabranit...
Znaci da su Hrvati sposobni da razvijaju infrastrukturu i drzavu, a mi nismo, eto sta znaci
o kojem mi jonskom autoputu pričamo... do tad se više auta nece ni koristiti
Dok u BiH samo planiraju i bla-bla-bla u susjednoj državi samo reknu idemo u realizaciju tog i tog projekta i u roku 3 mjeseca javni natječaj za izvođača radova a naši debili ponavljaju javne natječaje po nekoliko puta 🤣🤷‍♂️
prije ce auta poletit nego nasi zavrsiti autoput, srecom mozemo gledati virtuelne klipove
Znaju hrvati da se taj dio autoceste ovim tempom neće izgradit za jedno 100 godina, pa ko je budala da čeka nešto takvo kad imaju još i bolke rješenje (da ne ulaze u BiH)
Duljina autocesta u ex-YU trenutno: Hrvatska 1341 km, Srbija 962 km, Slovenija 625 km, Makedonija 317 km, Kosovo 237 km, Bosna i Hercegovina 233 km, Crna Gora 41 km.
nek se komsije zalegnu za bosnu da udje u EU i nek grade direktnim putem
SDA odradila planiranje u cjelosti. Sve je jako ocigledno.