Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta nego pomagali, digneš 1000 vratiš 1500.
glupa logika. isto ti je s trgovinom, kupis za 1000, prodas za 1500 ili 2000. uzmi primjer ovu odjecu iz turske, kupe u turskoj za 10 eura max, ovdje prodaju za 90 KM.
mebype.. Nije to isto jarane, u trgovini uvjek imaš rizik i sa jedne i sa druge strane. Kod kamatara je uglavnom siguran dobitak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jakob Finci je Bosanac. Nikad nista ruzno o njemu nije izaslo. Ako je jevrej, nek je jevrej, sebi je. Nama jevreji nesmetaju u Bosni. Meni Palestina nije bratska zemlja, mi s njima nemamo nista osim vjere i solidarnosti agresije. Meni konkretno smeta ubijanje male djece na svirep nacin. Nikad ovoliko djece nije ubijeno za tako malo dana, a trebamo se zabrinuti jer svijet gleda na to hladno.
Nije tebi Plaestina bratska zemlja.Ali muslimanima u Bosni jeste.Sto se Jakob ne oglasi za genocid u Plastini.Nego jos kritikuje nase javno mijenje sto se oglasava povodom toga. Meni su svi muslimani na svijetu braca i dobri ljudi sorom svijeta.Nazalost Fincija ne smatram takvom osobom
Znaci tebi samo smeta.sto djecu ubijaju na svirep nacin inace ti svedno
Prokleti steeeee na kamati samo i zivite
Hahaha, hvala Bogu još jedna pijavica sa narodne grbače je ugašena. Posebo drago je što je to upravo Fincijeva.
Eto i tu se vidi da nije zidov,da jest imo bi love ....rekao je onaj hercegovac presjednik zrinjskog da ovaj ne moze zastupati zidove...vjerovatno jer nema novaca i ja to razumijem
Evo prava istina o tvojoj pomoci: https://source.ba/mobile/clanak/BiH/660685
Cionista Kabiri iz mostarskog Aluminija udario na bosanskog Jevreja Fincija. To je pozadina ovoga. Kaze da Finci ne može predstavljati Jevreje!? Hoce on, strani cionista da ih predstavlja!?
Mikrokreditna fondacija ili agencija je tipicno lihvarstvo umotano u legalne tokove novca. Prava zidovska rabota.
POMOĆ GRAĐANIMA ??? Te MIKROKREDITNE organizacije su najveće ZLO u BiH, a u rangu su sa KLADIONICAMA !!! Sa kamatnim stopama preko 30% one POMAŽU samo SIROMAŠNIM, da budu još SIROMAŠNIJI !!! LIHVARENJE je zakonom zabranjeno, ali to je samo na PAPIRU !!!
manje dokumentacije, veci rizik samim tim i veca kamata. Zamisli uzmes kredit 5% kamate ulozis u nesto veceg rizika sto ti daje 10% profita... sve je stvar rizika
U cijelom svijetu je reji haraju samo u bosni otisli u stecaj.
Lihvarska firma koja je na kraju propala kao zeton
Eto i on se dobro opario a nije se oglasio o napadima Izraela na Gazu
Jevrejski djecak pitao oca, oce mogu li dobiti pet marka? a otac ce: cuj cetiri marke, sta ce ti tri marke?
doveo ja prijatelja iz izraela u sinagogu u sarajevu.. on se odvali smijat.. reko sta je.. kaze evo pise na hebrejskom mikrokreditna organizacija.. ne mozemo mi a da ne vrtimo pare 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=P8mtLmhvu6A
Mora jevrej nesto oko para i lihvarenja raditi
radi i ti, ko ti brani
Baš je prava pomoč uzimati 3 puta veče kamate nego Banke!!!