Jakob Finci je Bosanac. Nikad nista ruzno o njemu nije izaslo. Ako je jevrej, nek je jevrej, sebi je. Nama jevreji nesmetaju u Bosni. Meni Palestina nije bratska zemlja, mi s njima nemamo nista osim vjere i solidarnosti agresije. Meni konkretno smeta ubijanje male djece na svirep nacin. Nikad ovoliko djece nije ubijeno za tako malo dana, a trebamo se zabrinuti jer svijet gleda na to hladno.
Nije tebi Plaestina bratska zemlja.Ali muslimanima u Bosni jeste.Sto se Jakob ne oglasi za genocid u Plastini.Nego jos kritikuje nase javno mijenje sto se oglasava povodom toga. Meni su svi muslimani na svijetu braca i dobri ljudi sorom svijeta.Nazalost Fincija ne smatram takvom osobom
Prema podacima iz 2018. godine, MKO Melaha je imala najveće kamate u cijelom finansijskom sketoru i u one su, prema tadašnjim podacima, iznosile u prosjeku 41,85 posto. Prosječne kamate na dugoročne kredite u Melahi, prema tim podacima, bile su čak 48,21 posto. Riječ je, dakle, o prosječnim kamatama, što znači da je bilo i onih iznad spomenutog procenta.
Prikaži sve komentare (103)