Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminij broj 2
TikTok21 mnogo si se uznemirio na ubod komarca hahaha
To je taj gubitak davanja struje Hrvatskoj
Znam ljude koji su dobili posao tamo a nemaju radne pozicije uopšte, provode dane s kafe na kafu i pričajući sa zaposlenim u firmi, dakle nemaju konkretno radnw pozicije, stolicu gdje će sjesti. Ne karikiram, živa istina!
Unistili aluminij, jbt ekonomije drzava se baziraju na proizvodnji aluminija, unistili elektroprivredu, zvuci nemoguce u ovom vremenu, sta je slijedece? Ovaj HDZ isto skakavci, gdje dodju opustose.
Čović šuugo zločinac se finansira od nas koje je ubijao
2283 uhljeba, ne radnika. Radnici nešto rade, ovi ne.
Susna im bila godina, prodali struju ranije cim su cijene skocile , a,kasnije dosslo do jos veceg poskupljenja. Onda oni po duplo vecej cijeni molili Elektroprivedu da im proda kako bi mogli ispostovati dogovoreno. Kakvi crni radnici imaju veze aa gubitkom od 80 miliona hahahaha
Nema veze, zagrabit ce u budzet federacije i uzeti koliko god treba, niko ih nece i ne moze sprijeciti u tome.
Ima tu itekako viška uposlenih, ako je stotinjak ljudi viska, to je fina godisnja cifra u bruto iznosu…
Pisao sam prije... Plan osmorke je da sjedini EPHB i EpBiH i tako "utopi" gubitak odnosno pojede Covicevo gofno, a pratite sta ce sa Igmanom biti i ko ce upravljati namjenskom industrijom.
Zašto niko ne pogleda zbog čega se dešava gubitak? Ako ne može poslovati u plusu, znači da ne treba ni da radi. Dok pojedinci kradu tužilaštvo šuti. Cijela država nam je korumpirana.
Dragan Covic otima od hrvata i drugih naroda u BiH a daje Hrvatskoj i svojim kriminalnim slugama iz HDZ-a.
I ne treba biti profitabilna.
nek propadne nazvana po uzp poduhvatu
Je li stvarno neko vjeruje ovim izvještajima 😃😃😃😃😃
da li je plaćen PDV ili će se to dugovanje otpisati
Sto ne bi imali i vise hrvatskih uposlenika. Svakako se sve pokriva iz federalnog budzeta. Pljackaj koliko mozes dok mozes. Treba ih pustiti da bankrotiraju i da EP BiH sve vrati gdje je i bilo prije pljacke od strane HZHB.