Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napojnica... !? Was ist das !? 🖕🏼🖕🏼🖕🏼
Od Bošnjaka prave Hrvate. Eto šta je to... Općina/Opština, općenito/generalno, uknjižba/registrovano. Da nema Google translate-a i Srpskih portala zaboravio na naš jezik jbt.
Slovenski napitnina Hrvatski napojnica Turski bakšiš
Smislit ce oni sve samo da izvuku koji euro
Smijesni su mi s ovim napojnicama, druze cijene otisle u nebo, sve je svakako papreno i precijenjeno i jos ja da ti osoblje placam, mrs u pm, ne daje ni meni niko napojnicu, imas platu i radi
Kada se uđe u Hrvatsku, može se koristiti ista valuta sve do Portugala. Od Metkovića do Lisabona.
Nije da je moguce, nego u EU odma ti i naplati, stavi na racun kao usluga....
Tako drzava uzima porez i na napojnice.
Sadaku i zvanično uveli u platni promet,ko i ameri kapitalističkim svojim robovima. Što bi reko njofra ,imaju hrvatsku.
Drzava koja oporezuje napojnice konobara je prnula u shishu sto bi rekli kod nas. Opljacka ih kradeze na milijun nacina.
Dobit ce napoj jedan dobar nisu drugo ni zaslužili
Hahahahaha dobri su...
ovo po Hrvatskoj prava pošast postala, maltene kao da tamo konobari nikako nemaju plaću i sve šta ide , pa žive i rade jedino za tu napojnicu, manču, bakšiš , ko o čemu oni o bakšišu!Mogu prihvatiti da ostavim neki bakšiš kad sjednem u restoran da jedem , pa ono dobar servis , ali da dajem neke eure konobaru što mi donese kavicu i vodu, ma bjaaažžiii!
sad kockastim konobarima ni ovako baksis ne dam
Daj im k***c
Bakšiš nije grad u Turskoj.😁
Zna li se sto nema struje na Hrasnom?