Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nisu normalni. Nasilu hoće da zajašu. Odbijte u skokovima!!! Ili dođite za dvije godine. Kad nikšić potroši pare.
Nabiti nogom ove Sorosove masone koji postavljaju nekakve masonske uslove
Srbija stavila na prodaju EPS i 11 hidroelektrana za kredite MMF-a jer ne moze da podmiruje javnu potrosnju isto ako ne gore stoji BIH. Sadasnje stanje plata u javnom sektoru je neodrzivo i to ce da se krese ako ne mislimo bankrotirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikakvo zaduzenje zbog RS. Ko pristane da Federacija vraca dugove za RS dabogda mu zemlja kosti izbacivala I rodjena djeca mu se mokrila po grobu. Dosta je više.
MMF je najvece zlo danasnjice.
Lihvari
Jesu li vas finansirali? Jesu. Jesu li vas doveli na vlast? Jesu. Sad platite ljudima
Mrš nam iz države nosata lihvarko
Fuuuj!Kakav kredit a trezori puni.
Tako je dok kod vas ljudi imaju vecu socijalnu pomoc nego kod nas platu vi bi da se to ukine oa da se smanje plate pa da se poveca kamata i najbolje bi bilo da predlozite i da smanjimo obroke s 3 na 1 i da nam uvedu porez na vazduh jer samo nam jos to nisu oporezovali.Idi papanko pa kod svoje kuce uredzuj i predlozi takve stvari pa ces vidjeti gdje ces zavrsiti
Ocel sad sotonini sinovi iz Debiliza Kolektiva pevati pesmice opa cupa, skaci, hop, op…..srali mnogo protiv heroja i strucnjaka Novalica. Gde ste yugobanditi? Ma da, trose debelu novogodisnju zaradu.
Oooooo Neka dje ti je Bleeeka…..ooooo Neka, oooo yugobanditi …ooooo m vm j izdajnicku!
Niksic i yugobanditi stotine miliona sto im Novalic ostavio vec su rasporedili…sad zaduzenje a bosnjacka sirotinja da vraca. Valja Kuglu guzonju ranit, na Damira dva, pa ostale yugobandite…Adjifejkovic oce i on dio sto je propagiro…svak oce dio, jer guzice yugobandita su velike.
Ocito ko stoji iza nametnute vlade FBIH , ovi isti su skinuli Fadila jer ih ne zeli, jer ne zeli da nas bespotrebno zaduzi a na racunu stotine milions viska stoje.
Dilfa je vas drzao na odstojanju a Njiva vas zove...
Šta će na ovo reći Trojkaši kad su obučavali kule i gradove a mokraće nas dovesti u siromaštvo. Zažalićemo mi za Novalićem
Dajte vi RS oni su stabilna institucija
Koje ste vi zlo
Lihvari bi da dignu kamate da nas jos vise pljackaju!
e cuj Novalic odbijao kredite....hahahahhahaha grohotom se smijem.Pa ove botovske skule iz SDA bar malo osnovnog znanja iz politike i funkcionisanja drzave da nauce, a ne da lupaju ovdje ko maksumi