gooUser1682639564
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
28.04.2023.
Komentari
66
Komentari korisnika
@redmoon2 Prema misljenju katolicke nacotine crO je uspjesna, medjutim to je duznicka drzava koju su zapadni kolonizatori uzeli da imaju di muda ladit. Izmisljaju nake kazne da podmire kreditne rate ali raja skuzila, propala je crO ko erceg uzp. J joj mtr ionako je vjestacka tvorevina.
Biti gofno i biti nagradjen je privilegija djikana i skutora. Oni smiju da prde i smrde, mi ne, mi moramo biti pristojni. Tako traze krstasi.
Imal za ove curvatske smradove legitimno reciprocno uplacivanje u budzet drzave??? Preko 20 godina ovi gofnari sisaju krv nasem narodu. A sta da im se ponudi da sisaju nase kurceve..
Dzeko je dragovoljni drzavljani Cro i sada se samo vraca svojima, vraca se u domovinu izgubljenig turskog plemena imenom Korbati.
Nece dzekinca u Arabiju, tamo nora pokrit guzove. U Turkiye je halal.
Jel mu to mama?
Kako je glgnjida uzela uzp drzavljanstvo ocima ga ne mogu gledat. Fuj smradu.
Do sad je bilo da mi placamo 3km u budzet a dva vampira po fening. Poslije se dijeli na troje a i taj treci dio sto dobijemo opet se podijeli na 3. Vjerovatno ce traziti da ih oslobode i ova dva feninga. Neka i Bleka ce pristati jer Jude na sve pristaju.
Ovi rimski slugani decenijama piju krv naseg naroda
Slađan Jović imenovan za generalnog direktora Željeznica RS-a geno cid ne zlikovacke tvorevine. Tako treba da glasi naslov.