Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reformišite i porez na dobit koje plaćaju firme, samo 10%, što je jedan od najnižih na svijetu. Ako u Njemačkog, Francuskoj, Italiji to može biti preko 29%, 28% i 27%, da ništa ne propadne, može vala i BiH najmanje 17%. Suzbijte sivu ekonomiju, koverte... Dovedite red u sistem, pa tek onda imaju smisla bilo kakve reforme, jer se zna odakle se polazi. Sve ostalo je mazanje očiju i prelamanje preko leđa građana.
Ova Semirova podguzna muha iskace iza svakog coska.
Salah11 Pun k***c ovih tzv analiticara a niti sta predlazu niti umiju samo laprdaju i naplacuju ko onaj "saobracajni ubica" nosonja iz novog grada. Jebote zamisli da ti on predstavlja drzavu negdje strancima bjezali bi na kilometar ko od one smrdljive s hurmama.
Ma jašta . Znao sam . Tempirali usvajanje seta fiskalnih zakona taman pred izbore . Da imaju ovaca pardon glasaca jer im se klima vlast dobro .
Vlasnici firmi koje prave veliki promet izvan fiskalnog sistema (restorani, privatne klinike, benzinske pumpe) taj novac peru kroz nekretnine i zbog toga običan građanin ne može da uštedi ni za hodnik a kamoli stan. Al, isti taj blupan je krov jer ne traži račun i ne prijavljuje. Dakle, ne dileri nego restorani, privatne klinike, benzinske, ...
čava je dobar za krempite - kandidati u reply nek se jave
To majstore! Uvalite se u blato do kraja. Ako krenete sa tim reformama sljedeće godine će vam faliti 2 milijarde u budžetu.
Koje vlade? Pa ne mogu mjesecima skupstinu sastaviti.
Nemoj to.Bice manje Dodiku.