Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
Artisan.ba slobodno objavite ;)
Cijenim uspjeh ali je li iko pogledao cjenovnik? Stolica Meva sa ove slike kosta 980KM, stol je oko 2400KM. Tako da garnitura stol + barem 4 stolice kosta oko 6500KM pa izvol’te. Prodaju po istoj cijeni koliko bi je prodavali npr u Svicarskoj ;)
@Kataklinger Jesu skupi, ali njihov namjestaj jest umjetnost. I niti je za svaciji dzep, a pogotovo ne za ukus. Ko zna i ko ima moze ih priustiti.
@Kataklinger Gdje se mogu pogledati njihove cijene?
Meščini ova stolica mi se pomalo smješka :) mmm
Pa zar nije i tamo karantin?
@Bosancheros Karantin je za naivcine i obican svijet. Lova je bitna.
Nakon povratka namjestaj u izolaciju 😆😕
Malo i pozitive Bravo
Ali kako Sajam??, pa jos u Francuskoj i jos mnogbrojni posjetioci..? I to u neku Korons virusa, i kad su sva okupljanja i dogadjaji otkazani, Nesto nije logicno ovdje
@stembilj sajam je bio početkom januara, prije pojave virusa. Sajam u Parizu je uvijek u januaru.