Komentari (440)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vela havle
Sjasi Kurta da sad malo uzjase Murta.
Treba samo pratiti i kakvom stanju će preuzeti i kolko će Bh Telecom imati dobiti, odnosno gubitaka!!! Sve će biti jasno!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
BHT prezivio Telemach, al ovog nece.
Dakle ovaj Damir Hadžić radi za najbogatijeg Hrvata i Hercegovca Dubravka Grgića. Vlasnik Euroherca je najbogatiji čovjek regije jer oko sebe ima sposobne i profesionalne suradnike. Ovaj Hadžić sigurno nije neki mutni klošar s ulice. Mislim da ga bezveze napadate u komentarima.
Svi su bolji od radikalne i izdajnicke sda koja je prodala reviziju, opljackala svoj narod i trgovala s agresorom. Svi su bolji od sda klike. Bh Telecom je leglo zelenih munafika.
Kakav spin Kakva laz Ovoga se ne bi postidjela ni cuvena kuhinja lazi SANU
Dami Hadzic je GOSPODIN u odnosu a sve ostale politicare u tzv. BiH
A koji je to najneozbiljniji onda ?
Zar on nije bliži građevinskom sektoru....?
Ko obraza nema gujici se ne boji.
NAJBOLJI KANDIDAT ZA DIREKTORA BH TELEKOM-a BIO BO TANDEM DAMIR HADZIC I RADELJAS
Nadati se da je ovo greska. Ovim bi SDP totalno izgubio legitimite. Ostavite se prica nije presudjen, kad svi znamo kako se procesi zavrsavaju. Pa sad je direktor firme kojoj je pogodovao za gradnju zgrade u Novom Gradu
Prvi reket BIH Damir Hadžić
Je li ovo šprdnja?
Kako je krenulo molicemo da se vrate bake i ostali jednog dana ko sto amerikanci sad zale za trumpom
ovo onaj lik poznati reketaš
Vidi se da je ozbiljan...
Najvevi bot sda klix
@samo im treba ukinuti dotok novca iz budžeta i javnih kompanija.rezimski sdfa medisjki megafoni su bili zakaceni na tu strnacku pipu
Nemoze,NiPovo mjesto
Nema od SDP-a ništa. Napustit' će ih svaki mlađi obrazovan čovjek.