Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi trebamo napraviti još tri termoelektrane jačine po 1.500 MW i puknut sve u izvoz. Dati im mininalnu cijenu od 10 feninga po kWh i uzimat godišnje 4 milijarde KM. Jbat im više mater, ucijenjuju nas zelenaškom politikom a uvaljuju uranijum na Unu. Goni ih sve u pm...
"pusti neretvu neka tece"
Ja vam garantujem da auta na struju nisu budućnost mobilnosti na svijetu! To je samo trend kojeg su isforsirali svjetski pokvarenjaci i čiji motiv je bio samo zarada i pohlepa!
skoro 70% automobila u kini je na električni pogon.
@omaska - ovdje puno emotivaca koji se kunu u tdi-ja a veze nemaju šta se dešava okolo po svijetu
ma ovo su sranja cista, globalno zatopljenje izmisljeno sranje, mogli su furat benziske motore 100god jos
globalno zatopljenje je realnost. I bez covjeka na planeti globalo zatopljenje globalno zahladjenje su ciklusi su neminovnost nase Planete. Covjek samo svoji akcijama samo ubrzava ovu smjenu.
Zaboravite hidrogen kao gorivo. Da bi se energija kompresovala i upakovana u hidrogen, treba mnogo više energije nego što se upakuje. Elon Musk je rekao da je umoran od pitanja u vezi hidrogena i da više neće na njih odgovarati.
Naravno da je umoran, jer ako upali hidrogenski pogon, ostade on praznog dzepa...
Kolko se para skrsilo u ovaj propali projekat, da se SUS motor mogao dovesti do perfekcije ili cak da se napravi motor na sanitarnu vodu, al to mnogima nije u interesu...
Nista baterije, idemo sad, automobili na pedale.
Jedno od najvećih nalazišta litija se nalazi upravo u Njemačkoj
nafta prešla 120$
Jel u ovo da uđem / https://youtu.be/5r-yN8SugWM
Najveći rudnici litija se nalaze u Africi. Kina odnosno njihova Komunistička partija je pokupovala sve veće rudnike litija tamo i time stvorila monopol i kontrolu nad izvozom litija. Sada mogu kontrolirati i proizvodnju električnih automobila u drugim zemljama.
tesla na haparatima
Da li to znaci da ce automobili pojeftiniti?