Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti država ekonomski propada ti izglasaj još veću budalu da ti dođe na vlast. Recept za propasti do kraja.
Isto mislim u sebi kako da ovakva karikatura i spodoba napravi bilo što pozitivno?
I mi smo imali promjenu prije više od 30 godina, pa smo daleko ekonomski dogurali. Ekonomija latino-američkih zemalja nema toliko veze sa komunizmom, nego sa uplitanjem Amerike u vlast i promjenama sistema tamo, te nametanje neoliberalnih dogmi putem MMF-a.
Bitno da on vise brine za Izrael,nego za sopstvenu zemlju.
Jel ovo onaj što bi srušio džamiju u Jerusalemu...ccccc
Ali zato imaju teleportaciju pa su ovog doveli iz 70-ih godina
Je li slucajno neka banka propala, zna li se sta?
Kao da je ispao iz filma o vampirima.
Pa sudeci po izgledu ovog ici ce i na 450%. Pravo intelektualna faca. Vise lici na propalog muzicara iz nekog benda sezdesetih, kojem iz ociju viri bijelo. A ovi podaci samo upucuju na to da nije dzba u izraelu posjetio zid placa. I jos koji put udario glavom o njega da pusti sto vise suza.
Ovo je Zlo
pa i u Turskoj je preko 100% ali to Bosnjo ne komentira jer sigurno postoji neko objasnjenje jer za njega Erdogan je genije a Turska ekonomija je prosperna i uspjesna.
Ma bitno je da se u koznjaku hoda
Za Messija nema krize .
jest gadan
Sada ce seljacina iz Laktasa da se vadi na Argentinu I Mesija
X-Men
Cionisticke sluge
Prisloni se ti na oni zid
Biden junior
Ako su smatrali da ce ih ovaj klaun izvuci iz inflacije, nisu bolje ni zasluzili