Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprali pare.
U Međugorje iz daleke Poljske dolazi puno Poljaka, ali ti Poljaci više preferiraju autobusom doći u Međugorje nego avionom preko Mostara. Bila neka zračna linija, pa se ugasila jer Poljake nije zanimala. Evo u Međugorju danas 2 autobusa iz Poljske. Isto vrijedi i za turiste iz Zagreba ili Italije koji su najčešći gosti Mostara i Međugorja. U Hercegovinu turisti dolaze osobnim automobilom ili autobusom, isto vrijedi i za rodbinu koja je vezana za Hercegovinu.
MA NISU HDZ JE NEZAOBLIAZAN , NE RADE ONI TO , TO JE PROŠLOST:/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj 16 miliona za opremanje aerodroma???!!! Recite odmah da je 16 miliona uplaceno na racun kapetana dragana. Zasto lazete i obmanjujete javnost???
covic lopov decenije al niko mu nista ne smije, sad kad date i dodi aerodrom super ce biti
Više je putnika samo za jedan dan prevezao moj komšija, taksista Hamo.
Dajte nama krajišnicima više aerodrom. Ulazu 16mil za 5 putnika...
Kako li su samo uspjeli prebrojati tolike putnike?
valja nahranit EU HZHB parazite po instrukcijama bavarskih pokrovitelja. Šta je 16 miliona od milijardi kolko je u aluminijum skrhano da se parazitska manjina tovi
Halo pa ovi sebi nisu ni plate zaradili...
treba ukinut aerodrom u Mostaru posadit masline. Isplativije bi bilo
Ovako se obaraju cijene nekretnina.
U Trebinju treba aerodrom.... Očekuje se godisnji promet oko 1 mil.. putnika
Sta sam rekao. Aerodromi su promasene investicije. Takva sudbina čeka i budući aerodrom u Bihacu. Ko će letjeti. Ova bosanska sirotinja. Smiješno. Bolje brze ceste jer autoputevi su skupi.
Fadil baš ima osjećaj za biznis. "Odično" zna kako uložiti pare u HDZ.
Ako nista, oborili smo rekord! mos misliti samo 5 putnika, a dva pilota i cetiri stjuardese...
U meduvremenu,u Bihaću...
Vise od 3 miliona po coeku
Istovremeno federalna vlada nastavlja s nenabavljanjem sredstava za gašenje požara. Za ovaj iznos od 16 miliona maraka mogla je minimalno da kupi 2 opremljena helikoptera, a da se malo potrudi i više! Takođe, ona ublehaška priča o nabavljanju helikoptera za ove potrebe u kantonu SA za 40 miliona je samo pokazatelj kako će nam takve stvari raditi vlast u režiji "osmorke". Ko ne vjeruje neka sam pogleda koje su cijene helikoptera!