Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe kolekcije. Ovo je prvenstveno lijep hobi. Ja sam kao mali skupljao npr limenke i to je potrajalo do neke moje 19-te godine i tada sam prestao jer sam bio zadovoljan kolekcijom. I sada sam i to sam sve sklonio u podrum. Imam preko 400 limenki razlicitih od sokova, piva i slicno i svi su retro tj iz proslog vijeka jer sam tako odlucio da necu vise skupljati poslije 99-te. Hobi je lijepa stvar.
Dali bi prodao mozda..?
Popljuvat će nargilaši i to.
Opet kad bolje pogledas nema nijedno rusko vozilo Sta to govori...
kako mislite da upoznamo kolekcionare kad ste nam izostaviti slike tih klinaca sto skupljaju autiće???? i ne znam ko su ovi odrasli ljudi jel to roditelje djeca poslala da im predstave kolekcije???? salu na stranu, civilizacija je na kolapsu, svijet oso u tri lepe, a ovi đuturumi bez imalo srama izasli u javnost da pokažu autice sto skupljaju u tim godinama, u ono vrijeme bi zavrsili u Jagomiru, danas zavrse na Klixu
Hhaaha, vrh su. Predobar, ali prilično skup hoby. Samo naprijed, svaka čast👏👏
Kad ne mogu imati ferrari makar mogu kao autic hihi
Sve vise je kolekcionara i kod nas.
Bravo momci. Sta god radis u zivotu, radi najbolje sto je moguce. I ako zelite da strast za "autice" ostane, to mora ostati hobi. Ako preraste u biznis, stras brzo nestane, no na drugu stranu dolazi novac. Razmislite sta zaista zelite :)
Top
Ovo je tako cool i kod nas 😃
Ne trolujem, ali zasto ne objavite vijest da nas je niksiceva nametnuta vlada zaduzila 1milijardu KM
Miran budi Bakirova pudlice.