Nijeme žrtve recesije
0
Sunovrat automobilske industrije
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ xxx ocito si htio kupiti Forda ili si kupio pa nisi imao love za mp3 sony ali sta god da je od toga da si citao vidio bi da ta doplata ne pokriva samo mp3 modul nego 8 zvucnika umjesto 6 koliko ih je uz standardni CD. Osim toga 8 zvucnika koji dolaze uz ovaj Sony su sasvim drugaciji nego onih 6 uz standardni CD. Pretpostavljas neuporedivno kvalitetniji. Taj CD i zvucnici su prva muzika koju je Sony radio specijalno za jedno auto. E sreco sve to kosta a vjeruj i vrjedi. Ja sam doplatio i vrjedi svakog feninga. takve muzike nema osim ako ne uzimas Bose u onih proizvodjaca koji to omogucavaju napr. Alfa ili mazda. Al Bose je Bose. I jos nesto doplata je 800 a ne 400 Km i opet kazem vrjedi svakog feninga. Dakle da si se malo raspitao ne bi lupetao. @ bosnac i hercegovac - tebi poseban pozdrav. Popravio si mi dan :))) Docekala bjeda i uhljup da likuje. E dabogda i ti i ja kao i cjelo drustvo bili siromasni i sjebani kao sto su oni sada. Daj boze ikada al sumnjam :(
Koliko je auto? 20 000! Sta? 20 000? Ha! Nemam ni za jedno! Koliko je polovno? 8000! Ha! Nemam ni za polovno! Kako? Na kredit?! Koliko je kamata? Varijabilna?! Koliko ce narasti? Izvini ode mi trola! Haj cao!
dobro kad si pametan hajd mi onda objasni sto Sonijev originalni cd plejer kosta recimo 400 maraka a doplata za MP3 je jos 400 KM dok je u mobilmediji standadrni sonijev mp3 player 150 maraka... zato sto proizvodjaci auta samo na tome sto je to plejer od tog auta uzimaju po 600-700 maraka sebi u dzep, zato sto je prilagodjen masci auta... de ne lupaj nego se uhvait te lopate, taman i jesti za toga
Eto neka ti znas sta pričaš, porediš Peni i originalni dio, u Peniju kupi jupol, četke. lopatu i sl.
u neku ruku mi je i drago jer je autoindustrija pravo okupljaliste bandita kako moze doplata u fordu sa CD playera na MP3 player biti 400 maraka kad je Sonijev MP3 player kompletan 150 maraka ?!!?! kako moze originalni set maglengi biti 400 maraka isto kad ne kostaju ni 50 ? originalni parking senzori 800 maraka ! u peniju su 100, proizvodjaca dodju jos jeftinije jer ih uzima na veliko... banditi su i treba da zaplate.
Aj ne seri majke ti.
Nek vas je stigla ona naša : DABOGDA IMALI PA NEJMALI !!!!