Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renault i Peugeot metu konkurenciju maximalno! Kakav dizajn, udobnost i motori... Respect!!!
Drug mi ima Scenica, jučer stajali i tako pričamo...čovjek veli kako je zadnji puta haubu otvorio majstor na redovitom servisu jedan puta godišnje, zamijenio ulje, filter, ako ima šta od potrošnih dijelova i gotovo. Oduševljen automobilom. Uključi i vozi. Nikakvih ulaganja i to je to.
Dacia Dauster na aparatima, ko da ih je jedan caca pravio
ja ne znam imaju li ljudi oci da vide sta kupuju pa vidi na sta lici hahahha bolje bmw audi ili merc iz 2005 nego ovo cudo hahahahh i jos imaju 115 ks hahahahahahh a svasta
Vozao sam prvu generaciju sedam dana. Plasticno zvono.
zaboravim li na RS modele, jedini preostali Reno koji je extra
KLIX portal ????? Vidi NASLOVA "REAULT" (RENAULT) !!! Pojela maca SLOVO !!!
Vozio sam Captura prve generacije. Dizajn je ok. Motor je ok. Sve ostalo katastrofa. K'o da se u tačkama voziš. Ova auta nisu za naše ceste. Škripi, lupa, infotainment sistem i navigacija očajni, podrška korisnicima očajna, pogotovo za BiH, itd. itd.
Od renaulta samo dacia slabija od eur auta. Da za dizelase ne govorim...
Imam renault grand scenic i nikome renault ne bih preporucila. Svako malo nesto mu se pokvari. Nakon sto promijenih sve sto je trebalo i moglo da se promijeni pokvari se instrument tabla i za par dana poveca kilometrazu za 60 000.
Koliko je interesantan model nece niko komentar da stavi, nema ni onih sa golfom 2 i nokiom 3310.