Noviteti
0
Hyundai Tucson
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li znate da je Hyundai cetvrti uvoznik auta u Americi po prodaji sa ukupno milion prodanih primjeraka. Pa skontaj sam zasto.
e jeste glupi vi muskarci, ko kurac!
Ma nemate vi pojma , jebote ko da svi imate milijun maraka u džepu pa nesto pričate , znate li sta je rekao Ford-ov glavni šef? Neznate! Čovijek je rekao :" Najbolji je nov auto!" ! E sada malo skontajte pederi !
Santa Fe je bezze skroz. Mi smo ga u firmi imali. J.ebes dzip bez pogona na sva 4 tocka...nidje veze...obicna plastikara
haj ba eto i ti nemas mozga, pa opet pises komentare
Ne serite majmuni nemate za germe a prićate sta valja a sta ne
jebo hundu !!!!!!!! vidi lade!!!1
ma nije los! samo vala hyunadi nije neka marka!
izgleda slicno Santa Fe-u !
ovaj je jos ruzniji od santa fe beze