Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne reciklirate, dragi građani? Službe za reciklažu su svakog jutra na terenu, praktično vam na vratima viču: Kupujem stari otpad, staro željezo, stare šporete, stare bojlere...
Kod nas se otpad mjeri u kvadratima ne u kg! Tako da ....
Znate li zašto je rijeka Bosna najtoplija rijeka u BIH? Zato što u njoj najviše ima šporeta.
Ja znam u kojoj zrmlji kraj pita ima najviše keramičkih pločica, građevinskog šuta od renoviranja kuća, šuta od loženja uglja i tako to.
Ako ćemo po postocima prema broju stanovnika onda je Švedska ubjedljivo na prvom mjestu
Sandzacka
evo zasto smo uvjek donji (kad to kazem mislim na sve zemlje exYu.)na vijest o izgubljenom finalu Hrvatske od Spanije- cca.500 komentara uglavnom podrugivanje,opca radost sto je "komsiji krepala krava" idt,itd a na ovakvu vijest samo 5 komentara ,sto znaci otprilike na sto ljudi ide jedan covjek u ovom nesretnom regionu bivse exYu..pakuj kofere i pravac Novi Zeland,Australija ,Kanada sto dalje od ove "mrtvaje"...
Naš narod pod reciklažom otpada podrazumijeva da isti baciš negdje u rijeku ili šumu i na tome se završava,tako da ova tema koja je veoma bitna nije toliko interesantna običnom balkanikusidiotikusu.Mnogo važnija je stvar da liječimo komplekse tako što pljujemo drugoga ili se radujemo tuđoj nesreći.
Pa kod nas ni ne postoji reciklaza. Sve zavrsi na istom mjestu. Osim papira
Evo ne znam
Iran