Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RH bi se trebala povuci iz svih pregovora za ulazak u EU i jasno dati na znanje da je EU clanstvo ne interesira. Vec je na steti zbog prilagodbe EU u sudstvu, gospodarstvu, izlovu ribe, proizvodnji itd. a sve zbog USTUPAKA EU bez protu-ustupaka. Znamo STO EU TRAZI, ALI NE I STO NUDI! Treba se povuci iz pregovora za pristup, izvrsiti reviziju zakona donesenih pod pristikom EU, izvrsiti inspekciju privatizacije sa posebnim osvrtom na STRANI KAPITAL koji je ostetio RH kupujuci u bezcijenje hrvatske tvrtke i malim, tj. nerealnim porezima. Cao EUNIJO!
Čudno ali Angela Merkel je rekla da nakon Hrvatske neće biti primanja u EU. Njemačka je ipak neko ko se pita u EU a Španija je ona koja je u krizi i koja sluša.