Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' se u ovo i čvoke ubrajaju?
koja moras biti budala da udaras zene....
Jednostavno...budala i kukavica koja je nesposobna za shvatanje ružnih i moralno neispravnih postupaka. :)
Kažu stari ljudi ; "Ako hoćeš koristi od magarca, oraha i žene, moraš malo udariti"! Proztiv ovoga sam, ali ima dubine !
dubina je u tome da ti u stvari nemaš ništa protiv gore navedene izjave.
veer .........ma nemaš ti pojma.........zelenko........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
svako nasilje nad drugom osobom treba da se pravno sankcioniše i onda će sve doći na svoje. udari li neko nekoga ili nanese mu drugi oblik boli sud treba da ga kazni velikom novčanom kaznom i zatvorom. drugi put bi taj dobro promislio(la) bi li napao(la) bilo koga. savjet ženama - u slučaju da vas muž ili momak udari nemojte mu oprostiti i odite što prije od njega jer ako ostanete budite sigurni da će se to ponoviti.
Ima svega, ali ne pretjerujte. I neka mi navedu tri žene ispitanice iz BiH koje su učestvovale u sveobuhvatnom istraživanju pa da pričamo o rezultatima na svjetskom nivou. Mene niko nije ništa pit'o a priča mi o procentima u svijetu.
taman će tebe anketari u bosni doći pitati. oni ni ne znaju gdje je bosna, cijela bosna ima stanovnika koliko predgrađe pariza ili nekog drugog većeg grada svijetu. kad im kažeš bosna oni misle na grad boston.
Ma vidi što se nešto skupila na ovoj fotografiji, ma preko žvalja je odmah! Hahahaha
vidi joj se na faci da je kriva...kurvala se...i glumi onda nevinasce neko...pajserom to treba mlatiti...
Blago vašim ženama ako ih imate... Koji ste vi primitivci!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Više od POLOVINE muškaraca širom svijeta, čak 55,6 posto, pretrpjelo je neku vrstu fizičkog ili seksualnog nasilja tokom života, obično od svog ženskog partnera, otkriveno je u prvom sveobuhvatnom istraživanju te vrste, koje je provela Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).
Više od trećine muškaraca širom svijeta, čak 55,6 posto, pretrpjelo je neku vrstu fizičkog ili seksualnog nasilja tokom života, obično od svog ženskog partnera, otkriveno je u prvom sveobuhvatnom istraživanju te vrste, koje je provela Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).
lazu kurve...
sta je kurvo pronasla si se je li...???