Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piše: advance.hr Sirija-U trenutku velike napetosti u Siriji dolazi vijest kako Rusija upravo šalje vojne brodove u sirijske vode. Ruska mornarica stiže u Siriju kao osiguranje da se protiv te zemlje neće pokrenuti nikakav međunarodni vojni angažman od strane zapadnih sila. Prema ruskim izvorima - Moskva je odlučila spriječiti svaki pokušaj NATO saveza da vojno intervenira u Siriju pod izlikom \"huamnitarnog angažmana\". Rusija sukob u Siriji kategorizira kao građanski rat i jasno poručuje da je na sirijskom stanovništvu da riješi svoje unutarnje političke konflikte. Zapadne sile okrivljuju Assadov režim za krvoproliće, dok sirijska vlada napominje kako ratuje protiv naoružanih \" t. erorističkih\" skupina.
Ovaj svijet je lud. Muslimani, Hriscani, Jevreji si u ime Boga ub*ijaju.
Turcinu nikad ne vjeruj! Sukob Turske sa Izraelom je predstava za javnost, dok u stvarnosti SAD zele preko sirenja turskog uticaja ostvariti potpunu kontrolu na Bliskom Istoku. U tome im pomazu jos vehabijski psi. Ono sto su uz pomoc Turske uradili u Iraku, nedavno u Libiji, sada pokusavaju u Siriji, a sanjaju vlazne snove o Iranu, mada prizeljkujem da udare na Iran, pa da imperijalistickim sviinjama gledamo konacni kraj.