Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlada ukrajine ce uskoro morati medjunarodni pozivni da okrene kad bude zvala krim
Onaj serijski broj ćemorati okrenuti :))))))
pa djesi:)............jesi li to citala stare postove:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
smoriše amerikanci sa ovim silnim prijetnjama, sviranje frulice...
Ginu naši ali ginu i Rusi :)
Hahhahahah, klix (šupci) mi ukinuli nalog i banovali me te im ovom prilikom poručujem da im se na*** one male sestre svima! Drugo, ako ste mi banovali nalog, zašto ne stavite razlog, mame vam se na*** one glupe koja vas je rodila!
Hecem te u naslov nepismeni!
Rat uskoro.
Jaran mi se večeras vratio iz Rusije preko Ukrajine, ja iš'o u Slavonski Brod po njega, inače vozač kamiona, priča u Ukrajini totalno rasulo u vojsci, ostaju u kvaru po cesti, dižu haube...popravljaju....fali im goriva, policije nema uopšte, ali strance niko ne dira. Iznenađen ruskom armijom onim što je vidio, veoma opremljena i disciplinovana, tvrdi da krenu Rusi ne bi ih im'o ko do Beča zaustaviti.
...zabavno je posmatrati kako apsolutno ista stvar jednom "more", drugi put "nemere"...ako se svijet posmatra hladno i objektivno, bez primjesa nacionalnih, vjerskih ili ideolških pristrasnosti, lijepo se da zaključiti da moćni od ostalih čine kompletne idiote...i da većina tih idiota naprosto uživa u tome da bude sredstvom manipulacije i zloupotrebe...
Moguće da je ovdje pao neki dogovor u smislu Krim za Siriju.
...dogovor uvijek padne...prije ili poslije mrtvih glava...najčešće poslije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nek glasaju, a onda ih napadniteeeee juriiiiiš
znaćći uoći
Kako došlo, tako i otišlo.