Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD kao nema smrtnu kaznu? kad oni to rade onda je to "opravdano" i "ljudski".
Vidim većina je komentatora za smrtnu. E pa ne čudi me da se u regionu u zadnjim decenijama desilo što se desilo. Žudite za nečijom smrću? Ma koljite se i dalje međusobno marvo nehumana. Tražite, gledajte, uživajte.
Zasto klix ne objavi dzan bekric,orhan piralic,nedim hubijar,hana hurem belma katica senda sejdic in hanan husjenovic oni su krivi za mahirovo ubojstvo a nece vi to objavit ceka te da vam njihovi roditelji dadnu novac da bih se sakrilo PRAVDA ZA MAHIRA!
Nehumanost se koncentriše.
Zašto postoji tolika otpornost prema kazni koja za najveće ubice i najopasnije nasilnike izgleda odgovarajuće? Koliko ima takvih ubica i nasilnika? Mnogo, i definitivno mnogo više od oko 2500 koliko je stvarno učinjeno smrtnih kazni. Ali ako se provodi ova najviša kazna treba da bude provođena od strane izgrađenog pravnog sistema, a ne da je provode pojedinci kako to oni hoće ili kako to rade terorističke grupe.