Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucili cionisti kako treba tretirati palestince...usput nako, nisu svi zidovi cionisti
Židovi su veci zlobnici i zlocinci od nacista, samo sto židovi svoje zlocine za sada vjesto prikrivaju i sakrivaju, a najvise je logorasa umrlo kada su saveznici otjerali naciste i onda nisu imali hrane da nahrane sve logorase i ostavili ih na milost i nemilost i puno ih umrlo od gladi. To sto se tice židova, poslje njih su sigurno srbi. Srbi uvjerljivo drze drugo mjesto zlobnika i zlocinaca i nacija sa urođenom mrznjom, oni se rađaju ko alieni, odma bi neko zlo cinili!
A i Srbi i Jevreji su penicilin za islamski terorizam! To citav svijet priznaje!
petar-bozic@ Kakve veze srbi imaju sa islamskim terorizmom? Osim sto iz srbije najvise ide u Siriju da se bore! Bas me zanima kakvi su srbi pencilin za islamski terorizam i sta to svijet priznaje! haha gluplji komentar nisam dugo procitao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji je ovo kralj
pa normalno.Sta se ocekiva.Gdje pronaci dokumente i planove ovih figura,marioneta vec kod njihovih gospodara
Pu jes gadan....
jeste prevaranti židovi, ali svaka vam čast
otac !!!
'ebo li ti on majku fasisticku!
'ebo li ti on majku fasisticku!
PRIKAŽI ODGOVORE (30)