Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionistička gamad.
sad će se iran po 155. put naljutiti ko fol... i tako 80 godina
brate cionisticki nacisti cine sve da Iran uvuku u rat i morace jednom bratski Iran da odgovori pa nek ide sve u pm al cionisticki nacisti ce se jedino moc zaustavit silom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Anglosaxonci i cionisti grčevito se bore da opstanu u svijet koji je već podijeljen. Zlatna milijarda neće moći da živi bez resursa a svi resursi su otišli na drugu stranu. Mogu da se razbacuju kao i svaki nasilnik koji nema rješenja za svoju situaciju ali svijet je već podijeljen.
Asocijacija BRICS-a postala je globalna energetska supersila, koja raspolaže sa 45% svjetskih rezervi nafte i više od 55% rezervi plina, izjavio je Marko Fernandez, brazilski stručnjak i istraživač Tricontinentalnog instituta za javna istraživanja.
NATO je bombardovao Kinesku ambasadu u Srbiji 1999
Mogu oni rusiti i ubijati, ali ideju nikad ubiti nece, ideja zivi vjecno!
čuj Izrael ,ako ovo budeš još jednom napravil, ja bum te povukel za vestu..reče Iran..
jel sad moze iran sravnit izrael , il je to krsenje medjunarodnog prava?
Neka ih mlate kad nemaju bols da im uzvrate! U Iranu živi dese puta više ljudi nego što ima židova u Izraelu i oni nijemo posmatraju kako šaka židova udara gdje stigne ne birajuĉi je li riječ o djeci, starcima ili ženama! Još malo pa će i Teheran tući!
Auu ovo bi cifutima moglo dovro prisjesti !!!!
Balkanci svršavaju od ove vijesti kontaju Iran ce nesto Iran nema muda
Sad ce iranski vjerski vodja da drži vaz tri sata i na kraju nece nista reci
odgovor ce biti brz i ostar
Da vidimo sta ce iran
Oni smiju sve druge da napadaju i teroriziraju tu nikom nista 😡
Ima li iko m.uda da ovu g.amad zaustavi????? Boze sacuvaj
Bagra su H!zr@elci koji čine nered na Zemlji. Kad dođe vrijeme ne treba ih žalti. Nisu tu bagru džaba protjerivali od faraona, Katalonaca i Andalužana, Carske Rusije do brkice ... to je proklet narod. Životinje i bagra uvjek bili i ostali. Nema atributa koijim bi se ta bagra opisala.
šta čekate???? gledate kako vas razvaljuju???? lol kukavice