Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si očigledno dijete nekog komunističkog kriminalca, tzv. ''guzonjin sin'' pa si na Jadranu džaba ljetovao. Mi radnička djeca smo ga (Jadran) vidjeli svega par puta u životu i za to smo naravno platili.
Pa naravno, fašizam i braća mu komunizam i nacizam se uvijek pojavljuju kad je kriza i kokuzluk.
Ja sam ostavio taj komentar, a pazi sad.. Nije GAntile nego Gentille a Doktrinu Fašizma je napisao pod jakim utjecajem prije svih Karla Marxa, potom Fichtea, Hegela i Nietzche-a. Dobro ti sinko ide to guglanje al slabo čitaš, a kod nas u Bosni kažu 'nemoj se pravit pametan' ;-)
'nacisticki fasizam'? Jao s kakvim ja babunima dijelim zivotni prostor :(
http://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_Europe_resolution_1481 p.s. smrdiš na dražina gov.n.a i od brata mu tite
Pozdrav od jednog balavca od 45 godina uz želju da što prije krepaš i ti i ostatak nacikomunističkog titojugend šljama preostalog sotalog iz nacional-socijalističke države Srboslavije. M.a.m.u li ti lažljivu je.b.em, nisam znao kako ananas izgleda dok nisam otišao iz tvoje usr.a.ne zemlje sivila, šovinizma i bijede
Pa sta, i na Balkanu ozivljava nacikomunisticka ideologija Adolfa Broza
Iza poistovjecavanja komunizma sa fasizmom stoje uvijek fasisti. To je taktika "nove desnice" koju preuzimaju i bosnjacki fasisti. Nijedna zemlja u Evropi nije toliko zatrovana fasizmom kao BiH. Najnoviji fasisticki pokret u/iz BiH je tzv. Svjetski bosnjacki kongres.
komunizam=fasizam milosevic =bivsi titov komunista tudjman = bivsi titov komunista i general ratko mladic = bivsi titov komunista i oficir titove jna radovan karadjic =bivsi titov komunista vojislav seselj =bivsi titov komunista i DOKTOR marksistickih nauka itd itd spisak je ogroman
neobrazovana manjina u Italiji,dabogda meni citav zivot bila kriza ko njima zadnjih 10 godina!!!
E viva Duce
фашизам се данас свугдје види само се не види инвазивни интервенционистички окупаторски неоколонијалистички пљачкашки незајажљиви амерички и израелцкоционистички нацистички фашизам....
Halo pa gdje vi živite,Zar niste još davno gledali utakmice Italijanskog prvenstva,lige šampiona itd, gdje sve vrvi od fašizma,netrpeljivosti prema drugoj boji kože,drugoj vjeri itd
Fašisti u Italiji i braća im u Crnoj Gori te četnici u Srbiji zna se šta su radili u 2.Sv.ratu a što je to čudno što se bude fašisti u Italiji kad su se njihova braća u Crnoj Gori i četnici u Srbiji davno probudili i u Srbiji izborili da imaju status oslobodilačke vojske.
Ovdje sam u komentarima procitao da su komunizam i fasizam ideja jednog covjeka i cak je taj komentar dobio veliku podrsku. Ako su giovanni gantile i marks ista osoba onda je ta teza tacna. Ucite li ista, koja povrsnost u informisanju.
Ti si ba budala, ja zivim na mejtasu ti me strpa u nakve koseve, a ne poznajes me. Ja sudim o tebi zakljucujuci iz komentara i konteksta, a ti izmisljas, imao sam pravo da ne znas citat. Nisam zao, al mi nesto godra sto si se tako upalio, vidm ja da ti volis da se nerviras, nastavi tako, pa malo na fb da odahnes i onda opet. Mojne citat, odoh ti ja, naces ti nekoga drugog imaginarnog da se upires rogovima. Haj daj dislajk, ako nisi ispuco 10 komada, dislajk ce malo da te smiri.
plačem i smijem se ovoj balavurdiji što priča negativne stvari o bivšoj nam državi. djeco, da ste imalo vidjeli Jugoslavije, ne bi tako pričali vjerujte. zato djeco, u škole i učite ono što vam daje današnja politika. danas vi učite ono što amerika hoće da učite, a to je da mrzite komunizam i Jugoslaviju. zato tako i pričate.