Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svejedno ko će biti predsjednik, jer ono što je isplanirano će se i sprovesti u djelo bez obzira bila to Hillary ili Trump. Politiku vode veliki biznisi a ne političari, A ovo o zidu je samo šatra za nepismene horde koje su u zabludi da im poslove oduzimaju mexikanci a ne job outsourcing.
@VKokielov Čišćenje WC-a i tako ti poslovi i nije posao koji trumpovi glasači žele, jer su to uglavnom bijelci (čitaj white trash) i bijelci sa juga kojima je tradicija da glasaju za republikanca ma ko to bio, koji smatraju da je čišćenje wc-a svakako posao za crnce i meksikance.
a sve crncuge i mexi...da hoce dobiti Trumpyy
Izbori nece biti niti neizvjesni. Pregazice ga Hilary ko plitak potok.
za ideale ginu budale
sto je zid problem, usa vec patrolise granicu, zid ce samo biti mnogo efektivnije i jeftinije sredstvo...a granicu ce legalni putnici moci preci kao i prije, na legitimnim granicnim prelazima i sa legitimnim dokumentima...nista sporno..
Sve sta se naselilo po Americi iz pitaj Boga koje pripizdine sad pali gume i baca kamenje na policiju...sad je naslov dakako probili barijere...da su recimo protestirali Trumpovi pristalice, naslov bi glasio desnicarski extremisti izazivaju nerede haha
@Decepticon89 Joj sto se đikani propinju u odbranu Trumpa, kao da im je Slobo.
@Les Paul da je i crni vrag to je potpuno nebitno...volja vecine je sustina, pa eto ako ti ne pase taj netko(kao ovima Trump), molotovljevi kokteli i kamenje nisu rjesenje, tako da ove sa slike treba dobro ispendricit(protesti da, ali kad se radi o strajkovima, reformama i sl., ovo je sramotno)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ofisr, niid a bekap
bas.......i ja sam pomislila kada sam gledala slike kao da gledam film "4 jahaca apokalipse"