Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri razmisljajte om tome da ce te uskoro protiv sebe imati sav slobodoljubivi svijet
podrska Iranu u borbi protiv cionista !!
r
Nece Ameri napasti nasu bracu u Iranu,nismo im djaba lizali s.upak onolike godine.Cak i tramvaje farbamo u njihove boje.Mi sa prasnjavim i.konama na tavanima od predaka i sa a.lahom u ustima molimo se za bracu u Iranu,mada oni nas ne vole i smatraju genetskim o.dpadom od h.riscana
Zapdanjacki barbari jedino poznaju jezik sile i pljacke.
Za koga kao Vlaja da navijam.Iranci na prvi pogled izgledaju normalni,ali njihove fu*a*re su previse ratovali iza linija ,za Amerikance necu oni su najgori na ovom svetu a Bosnjaci su njihovo cvece .Za koga da navijam ?
Zapdanjacki barvari jedino poznaju jezik sile i pljacke.
g l u p i ampace dosadan si
Šiitski kjafiri u Iranu malo su se precijenili. Dobro je što su se precjenili. Neka to bude početak kraja šiita i put do naše sunitske pobjede.
nekako vam se neda :))) pa do juce ste slavili amere, farbali trandzu za njih ccc sta sad bi odjednom.Pa prelivode nemozete sjediti na dvije stolice.Kad je sadaka u pitanju volite amere, a sad oni cionisti hahahaha ... pa dobro to vama i prilici jos uvijek neznate ko ste i sta ste, a i vrijeme vam je da promjenite naziv....mozda perzijaneri hahahhahahahaha
a ja danas trazim kontak telefon islambosne, da vidim sta se to desava! Djubrad komunalna, boljsevisticka,rusiti!
haj hitler smrt izraelu
Perzijanci moji, imajte na umu da je i Saddam nekoć prijetio rasturanjem ćafirske države Amerike, pa znamo kako je završio. Pazite da vam sila ne udari u glavu...
a one hinje iz SDP-a zabranile www.islambosna.ba , i to u trenucima kada nam je najpotrebnija jer siiti sire fitnu kao nikada do sada !
ZA SUNITE BI DALEKO NABOLJE BILO DA ZAPAD MALO PRODRMA SIITE, OD IRANA DO LIBANA (preko Sirije, naravno) ! i zato, uputimo zajedno dovu all.ahu da siiti blokiraju morski put !
....bas su pocele malo padat cijene nafte i sad treba da sve ode u ....LJUDI NEMOJTE RATOVATI AKO BOGA ZNATE
Ko normalan može da podržava Ameriku? Samo podguznici i slugeranje. Srbi i Rusi uz slobodarski Iran i Siriju! Podrška 100%!