Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci, Rusi i Mađari boluju od post imperijalne bolesti. Ne mogu prežalit da više nisu imperije. Švabe su imale istih iluzija 1930tih ali je onda bilo bolno prizemljenje pa sad više ne pomišljaju.
Tacno isti mentalitet kao SH, dok se najedu 'ljeba odmah bi ratovali pa makar u Africi. Jos uvijek bi konji orali Madjarsku da im nije bili EU fondova.
Opel Vectra 1999. godiste bi vladao Balkanom i Afrikom.
Koliko šuplje priče da bi se prikrila krađa urana od pravih vlasnika
Pa zbog istog razloga je i Putin poslao Wagnerovce dole.
Nekad najbogatiji kontinent sa najvecim carstvima i kraljevstvima, danas i vec odavno najsiromasniji zbog pljacki prirodnih rudnih resursa koja su se desavala i desavaju, mnogima i vecini tamo su vec odavno opljackali zlato i mnoga ostala blaga, nametnuli ebolu, malariju, AIDS i mnoge ostale bolesti da bi ih drzali u izolaciji i pod kontrolom natalitet testirajuci u medjuvremenu i nove hemijske kao lijekove na njima, dok isti umiru od gladi i zedji i samo su broj, evo i Madjari bi nesto za sebe
Imali su 2000 godina prije europljana i hiljadu prije arapa da naprave civilizaciju koja ce trajati, a ne moze se naci nista u crnackim predjelima osim zemunica i hamburgera od komaraca
Žene poslali u evropske bordele a muškarce šalju u Afriku.
Sin okorjelog fašiste.
Da Bog da ti uveli demokratiju. Znači, lik naslijedio svog oca, ubija redom, željeznom rukom osigurava vlast, i naravno ima podršku Zapada :)
I ovi madjari umislili da su neka sila...
Sta su se ovi Ugari digli, treba opet Sulejman da ih prizemlji.